Kuchyň posvícenská i všední vydání
Anna Straková
nehodnoceno
Předpisy na stará krajová jídla pro sváteční příležitosti i pro všední den čerpala autorka z časopisů druhé poloviny minulého století a ze zkušeností pamětnic. Uvádí recepty na tradiční posvícenské pokrmy a pečivo, na vánoční,masopustní, velikonoční a svatební jídla i předpisy na vydatné polévky a omáčky, zeleninová, bramborová, houbová, luštěninová a moučná jídla.... celý text
Vydání (1)
Kuchyň posvícenská i všední
1977, Práce
Štítky knihy
tradice krajové, regionální recepty
Autorovy další knížky
1980 | Brambory a zelenina |
1979 | 100 a 1 ovocných pochoutek |
1970 | Co si uvaříme na velikonoce |
1960 | Zeleninové saláty |
1977 | Kuchyň posvícenská i všední |