Technologie přípravy pokrmů 3 vydání
Hana Sedláčková - Pačová

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.... celý text
Vydání dle jazyka (1)

Technologie přípravy pokrmů 3
2008,
Fortuna Libri (CZ)
Autorovy další knížky
2006 | ![]() |
1986 | ![]() |
2010 | ![]() |
2015 | ![]() |
2005 | ![]() |