Vaříme zdravě, chutně a hospodárně vydání
Joza Břízová , Maryna Klimentová

Klasická kuchařka určená pro domácí vaření představuje dnes už vskutku národní bohatství naší gastronomie. Získala si všechny generace kuchařů a kuchařek. Přehledné zpracování, jehož základem je česká kuchyně charakteristická polévkami, moučnými pečenými i vařenými pokrmy, úpravou mas v omáčkách a rozmanitosti bramborových jídel, nabízí začátečníkům, ale i profesionálům spolehlivé, časem prověřené a odborně uspořádané předpisy. Více než 1700 receptů od polévek až po zákusky.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1958 , SZdN - Státní zdravotnické nakladatelství , ROHvíce info...
Vydání dle jazyka (17)

2019,
Esence

2006,
Ikar (CZ)

2006,
Ikar (CZ)

1995,
Ikar (CZ)

1995,
Brána

1990,
Avicenum

1983,
Avicenum

1975,
Avicenum

1966,
SZdN - Státní zdravotnické nakladatelství

1964,
SZN - Státní zemědělské nakladatelství

1960,
SZdN - Státní zdravotnické nakladatelství

Vaříme zdravě, chutně a hospodárně
1958,
SZdN - Státní zdravotnické nakladatelství
,
ROH

1957,
Práce

1954,
Práce

1953,
Práce

1952,
Práce