Zázračná síla kávy vydání
Cal Orey
Caffé Latté nebo Espreso Macchiato? Začínáme den kávou, pijeme ji po dobrém jídle. Podle nových studií je konzumace kávy spojena se sníženým rizikem výskytu rakoviny. V klidu se posaďte, dejte si kávičku, a zatímco budete uvažovat o tom, jak kávou prospíváte vnitřním orgánům, nezapomeňte, že každým jejím douškem pomáháte i mozku. Konzumace kávy zlepšuje naše kognitivní funkce. Seznamte se s léčivými odrůdami a směsmi kávy, s tím, co si k tomuto nápoji dát, jak kávu zařadit do redukčních diet. Dokonce v knize najdete tipy, při jakém onemocnění káva pomáhá…... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2014 , Ikar (ČR)Originální název:
The Healing Powers of Coffee
více info...
Vydání (2)
Zázračná síla kávy
2014, Ikar (ČR)
ISBN: 978-80-249-2294-2Zázračná síla kávy
2014, Ikar (ČR)
Autorovy další knížky
2011 | Zázračná síla čokolády |
2009 | Zázračná síla octa |
2012 | Zázračná síla medu |
2014 | Zázračná síla kávy |
2009 | Zázračná síla olivového oleje |