lucille48 lucille48 diskuze

☰ menu

Pár nápadů na vylepšení webu

Jakmile přidám poznámku ke knize, nebo když se znovu kouknu o čem kniha je, v mé složce "Chci si přečíst" se následně dostanu opět na začátek seznamu... spíše bych ocenila, kdyby to zůstalo na stejném místě.

05.08.2016


Pár nápadů na vylepšení webu

Dobrý den,
1. Nevím, jestli to tu už bylo zmíněno, ale bylo by fajn, kdyby exportovaný seznam knih v excelu "Chci si přečíst" rozřadil knihy různých žánrů, nebo byla možnost i jiného seřazení. (Mě se tedy vždy exportují všechny knihy a řazené podle data přidání do "Chci si přečíst".) Osobně to moc nepotřebuji, ale ten kdo to využívá, by to měl přehlednější.
Taky by bylo super, kdyby si člověk mohl nastavit (zase mluvím o knihách ze seznamu "Chci si přečíst") plánování čtení s prioritami. Myslím tím ABCD systém - určil by, kterou knihu chci číst dřív a kterou později (A - nejdřív, D- až nebude, co jiného číst). Neocenitelné, když jich je v "Chci si přečíst" víc. Dají se k tomu užít poznámky, ale ty se mohou hodit pro něco jiného.
3. Kdyby se zavedl návrh č. 2, hodila by se možnost seřazení podle zadané priority, ať už na stránkách stránkách či v exportu.

05.08.2016