Ombudsmanka Ombudsmanka diskuze

☰ menu

Bazar na Databázi knih

21.8. jsem rozdělala obchod u knihy Čas jako dar, kde měl prodejce FANTASY_A_SCIFI sice napsáno ZAMLUVENO ale již od konce června a možná i dříve. Bylo mi odpovězeno sáhodlouhou výmluvnou odpovědí, že domlouvá obchody někdy i měsíce a že kniha ke koupi prostě není. Dala jsem mu negativ a obdržela ho z pomsty také.
Ale do dnešního dne tam tento inzerát vesele visí dál. Panečku, půl ruku a no stress!
To samé dělá prodejce Jarka 55, který má pomalu v 20% svých aktuálních inzerátů s lákavou cenou označení PRODÁM/DEFEKT, ale k prodeji je prostě dávno nemá. Vyzkoušejte si sami takovéto obchodování.

Proč zde nejdou nedostupné inzeráty nějak nahlásit přímo v sekci bazaru potencionálními zájemci, aby je mohli moderátoři po kontrole smazat, když se k tomu prodejce nemá ani po půl roce?!.

18.11.2018


Bazar na Databázi knih

Nekalé praktiky ve zpoplatněném bazaru
-----------------------------------------------------------
Silně se mi zde nelíbí, ba dokonce velmi obtěžuje, pročítat zde v bazaru inzeráty zdejších "velkoprodejců", které již nejsou k mání a dávno prodané. Takovéto inzeráty by měli jít označit potencionálními zájemci jako nedostupné a být okamžitě po následné kontrole zdejšími moderátory smazány. Jde přece koneckonců o vaše peníze, takže by to mělo být v zájmu provozovatele webu!
Já chápu, že vystavovat zde za poplatky nutí zdejší "vychytralé" prodejce k různým obcházením daných pravidel. Patrně čekají, že se jim kniha objeví znovu v nabídce a takhle se pěkně ušetří za její vystavení. Ale s tímhle prostě už něco dělejte. Nebo zde bude bazar ještě více zamořem nedostupnými inzeráty a otráví to každého obyčejného zájemce o knihy, který se po nich pídí a nemá žádné ponětí o zdejších nekalých praktikách. Ušetří to všem čas.
---------------------------

Jen namátkou....
Uživatelka HNĚDOOČKA:
Pobřeží v plamenech - prodáno
Dneska už se tomu směju - prodáno
Uživatelka ATENA:
Víc než pokušení - prodaná
Rytíř mnoha srdcí - prodaná
Noční požár - prodaná
Matné zlato - prodaná
Uživatelka JARKA55 (používá u prodaných knih ve svých inzerátech lsti typu PRODÁM/DEFEKT, ale dostupné je nemá)
Jako v pavučině, Aréna Smrti, Já, vergilius, Wittgensteinův vražedný komplex
Velký géz a spousty jiných.

05.08.2017