JosefJosef diskuze u knih
Kniha: JEDY Víme co jíme? William Reymond
V knize William Reymond bravurně odhaluje, to co se za uplynulých 30 let změnilo v celém světě v jídelníčku lidí. Proč značně ztloustlo převážně obyvatelstvo v USA a proč se tato epidemie šíří do celého světa.
V knize odhaluje chemickou látku HFCS 42 (látka HFCS 42 je také obsažena v glukózo-fruktózovém sirupu), která se používá řadu desetiletí místo cukru ve většině potravin, hlavně v USA ale už delší dobu i u nás, jak tato látka velice škodí organismu a nemoci z této látky. Chemická látka HFCS 42 je vyráběna z modifikované kukuřice. Francouzká studie odhalila, že geneticky upravená kukuřice způsobila krysám veliké nádory a narostly jim orgány (viz ČESKÁ INSPEKCE ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ. Dále odhaluje značnou škodlivost velkochovů a mnoho jiného.
Velice poučná kniha a hlavně odhaluje negativní stav a jejich přisluhovače, kteří stále více a více ovládají většinu nevědomého lidstva.