ladajány ladajány diskuze u knih

☰ menu

Kelt Kelt Lada Jánská

Ahoj Beo, máš pravdu, je to lehké čtení na pobavení a odpočinek. Jestli tě bavila, splnila, co měla. Díky za hodnocení:).

06.03.2015


Kelt Kelt Lada Jánská

Už na tom pracuju, právě jsem ten druhý díl dopsala, chvílemi se mi líbí opravdu hodně a chvílemi ne, tak to kontroluju a předělávám, ale jsem netrpělivá, protože mám v hlavě další dva, ne tři příběhy a nejraději bych se do nich pustila. Kelt byl opravdu dost temný, to ty dva příběhy ne, tak zkusím ubrat zmatků, vzdychání a povídání o jednom a tom samém pořád dokola a přidám děj. Na druhou strnu, nevykládáme si s kamarádkami pořád to samé? Je fakt, že někdy ano. Jsem moc ráda, že jsi mi odepsala. Takováhle "laskavá" kritika je přesně to, co potřebuju. Tak do práce...

14.02.2015


Kelt Kelt Lada Jánská

Ahoj Library, díky za komentář, druhý díl už kontroluju a doplňuju, vzala jsem si k srdci tvoje výhrady a doufám, že se ti bude druhý díl líbit ještě víc.
Pro všechny, kteří četli moje první dvě knihy: Neskrývám a nikdy jsem neskrývala, že mě kniha "Stmívání" velmi, velmi ovlivnila a inspirovala, ale také mě donutila splnit si sen a konečně začít psát. Vymýšlím nové příběhy doslova neustále, ale nestačím je dávat na papír. První "Navždy" bylo hodně i o stmívání, druhý už podle mého názoru ne. Kelt je úplně jiný, jestli lepší, to netuším, každopádně děkuji za každý komentář, každý mě posune dál. Mějte se, jo a druhý díl Kelta vyjde na podzim 2015.

12.02.2015