mailo-s mailo-s diskuze u knih

☰ menu

To To Stephen King

Ikdyž je ve filmu hodně věcí jinak vubec mi to nevadilo a film jsem si užil ,je perfektní ted budeme muset cca dva roky počkat na druhou část.

21.09.2017 5 z 5


Svědectví Svědectví Stephen King

Kniha Laser počet stran 894.
Kniha Beta počet stran 1053 na zadní straně je napsáno : Kompletní a nezkrácený
Tak nevím :-)

26.01.2017 3 z 5


Svědectví Svědectví Stephen King

Jandomi10 - Od Laseru je to ta kratší verze.

24.01.2017 3 z 5


To To Stephen King

Souhlas z doktorking je to špičkový román a o ten jde především,tam se nic vylepšit nedá proto je potřeba zapracovat na vzhledu knihy jako takové ,tam jsou obrovské rezervy :-) A at mi nikdo neříká že kdyby tyto obaly ukázali fanouškům předtím než to začaly tisknout že by jim tohle prošlo :-)

26.11.2016 5 z 5


To To Stephen King

psal jsem to trochu v rozčílení :-) opravím to :-) Nic méně jsem fan. na FB Stephen king cz/sk a jestli myslíš tyto stránky které udajně BETA sleduje tak tam BETA rozhodně z nikým nějaké obaly neřešila nebo se na názor neptala a poté co to vydaly se tam rozjela diskuze skrz to jestli se obaly líbí nebo ne většina vyjádřila názor že je to HNUS!!! :-) Tak ti nevím koho se ptali :-) možná se ptali jestli TO mají vydat v pevné vazbě+limitku,to by se samozřejmě každému fan líbilo.Jak jsem už psal když přišly z tím že bude limitka byl jsem také nadšen :-) pak tu limitku ukázaly byl sem rozčarován ,zklamán a znechucen.On ten box vypadá celkem dobře ale ten Joker uvnitř je šílenej nic horšího na Limitovanou edici ke 30tému výročí sehnat opravdu nemohly protože jsem ani na netu snad horší obrázek neviděl.Vlastně jo ale až potom na vydání od IKARU :-)))))))))

26.11.2016 5 z 5


To To Stephen King

Já tuhle knihu miluji ,četl jsem ji několikrát a fakt jsem se těšil na její ohlášené jubilejní vydání,konečně jsme mohly dostat do ruky knihu která by stála za to, zvenku i zevnitř.Proto jsem byl dost naštvaný když jsem vyděl jak to u nás zazdily.Upřímně,tihle kreslení kýčovití klauni na obálce tu knihu (ne příběh) neuvěřitelně sráží dolu!!! Když se mrknete na net najdete spousty nádherných fanart obrázku které by z knihy udělaly opravdoví skvost v knihovně.
Nevím, bylo by to tak drahé udělat anketu na netu kde by fandové mohli uplatnit své návrhy jak by přebal měl vypadat,najmout renomovaného kreslíře (malíře) aby podle ankety udělal pár návrhu? Myslím že by to dopadlo tisíckrát lépe než jak to dopadlo u nás nebo na Slovensku.
Myslím si že je trestuhodné vydat tuhle knihu z takovýmto kýčem na přebalu .
U nás, se udělají hned dvě vydání!!!

26.11.2016 5 z 5


To To Stephen King

Neumím si představit že bych knihu To četl poprvé a chtě nechtě při čtení o klaunovi bych si ho musel spojovat z jedním nebo druhým obrázkem z obálky,asi by mi to celkoví dojem docela kazilo. Je lepší když vám nikdo nevnucuje jak asi klaun vypadá,každý at si udělá vlastní představu.Proto je lepší udělat obálku která jenom decentně naznačuje a nekřičí na vás "Tady je ten Klaun a takhle vypadá!" (a ještě tak tragicky v obou případech)

24.11.2016 5 z 5


To To Stephen King

Dokonce ani žádná předmluva nebo doslov! Prostě NIC.

09.10.2016 5 z 5


To To Stephen King

Oba obaly stojí za ho..o zajímalo by mě který dětsko schvaluje ty obálky u BETY. Měly použít asi nejlepší obal který byl tenkrát k tomu filmu,to je podle mě asi nej obálka a nebo jednoduše na bílý obal napsat krvavé TO a bylo by to vkusnější.Navíc limitovaná jubilejní edice ke 30letům v podstatě nic nového krom kýčovitého obalu nepřináší!!!! To je edice jak stehno.Tahle skvělá kniha si zasloužila mnohem více pozornosti ze strany vydavatele.Tohle je prostě celé špatně.myslím že vydavatel nepochopil že výroční edici si bude kupovat hlavně fanoušek knihy který tu knihu miluje a má ji doma a když by si měl koupit další jubilejní edici ke 30letému výročí tak hlavně kvůli vymazlenému obalu nebo ilustracím uvnitř,nač si pořizovat pořád dokola tu stejnou knihu?Limitovanou edici si nebude kupovat někdo kdo si TO chce jen přečíst, pro takové stačí vydat TO v pevné vazbě a na obal dát třeba tři trapné klauny a tunu krve z fotoshopu :-).Limitovaná edice je hlavně pro fanoušky kteří TO znají,bohužel tahle jubilejní zmrzačená verze fanouškům nepřináší nic co by doma už dávno neměli.Za mě obrovské zklamání!!!!!!!!!!!!!!!

01.09.2016 5 z 5


Svědectví Svědectví Stephen King

mám to vypálený na DVD a v cz dabingu :-)

12.02.2016 3 z 5


Svědectví Svědectví Stephen King

Ano viděl sem a není to špatný jsou mnohem horší zparacování knih Stephna Kinga :-)

12.02.2016 3 z 5


To To Stephen King

Jasan ,já to chápu ,každej máme jinej vkus :-) na konec jsem psal že je to muj názor :-)

07.01.2016 5 z 5


To To Stephen King

To david5746: četly jsme vůbec stejnou knihu???:-) já ji četl už dvakrát a pokaždé jsem byl nadšen.Podle mně jedna z nejlepších knih co jsem mněl tu čest přečíst , ale to je můj nazor :-)

07.01.2016 5 z 5


Svědectví Svědectví Stephen King

no o flaggovi vice v Dračích očích.

23.12.2014 3 z 5


Pan Mercedes Pan Mercedes Stephen King

Podobný problém se stranama jsem mněl i ve svědectví 736 pak to skočí zpátky na 705

23.12.2014 3 z 5


To To Stephen King

derry je. https://www.google.cz/maps/@42.8706437,-71.3249595,11z
king přidal a pozmněnil pár věcí ale město jako takové je i z tou plastovou sochou dřevorubce ,vodojemem a kinem.
Jasně king toho zmněnil možná víc ale jde o Derry - New Hampshire. :-)

25.05.2014 5 z 5


To To Stephen King

Souhlasím z doktorkingem . Pro pistalka, Derry je skutečné město zadej si to google maps,fiktivní město kinga je Castle rock. to jen pro upřesnění.

24.05.2014 5 z 5