Wendy Dranfield

americká

Diskuze (4)

Přidat příspěvek

mifon
07.12.2023

V současné době se (nejen) autoři knih snaží chránit své soukromí. To platí i o Wendy Dranfieldové. Takže veřejnosti byl odhalen pouze jeden její obrázek a o jejím věku můžeme jen spekulovat. V databázi Pitaval jsou nicméně uvedeny odkazy na weby prezentující rozhovory s autorkou. Wendy tam mj. uvádí:
Narodila jsem se v Hampshire a žila jsem v Cornwallu, než jsem se usadila se svým manželem v East Midlands. Jako jižanovi, který nyní žije ve vnitrozemí, mi oceán velmi chybí!
Byla jsem bezdomovec ve svých osmnácti. Bohužel nepocházím od milujících rodičů, takže můj život byl docela tvrdý. Ale díky tomu jsem nezávislá, neberu se příliš vážně a mám spoustu zážitků, o kterých bych mohla psát!
Mám tři kočky – dva kluky a holku. Jsou to skvělí kamarádi při psaní, v zimě mě zahřejí a v létě mě lákají na zahradu během poledních přestávek. Ale někdy mě přivádějí k šílenství!
Joyce Carol Oates je moje oblíbená autorka a můžu si přečíst cokoli, co napsala, a užít si to. Když jsem byla teenager, četla jsem spoustu knih od Stephena Kinga a on vzbudil můj zájem o americké maloměsto. Proto děj svých knih zasazuji do amerických městeček.
Můj oblíbený žánr je horor, následovaný krimi a skutečným zločinem. Mám tři bratry, takže po celou dobu mého dospívání byl v pozadí vždy hororový film. To nebo sci-fi seriál.
Byla jsem hlavním svědkem v případě korunního soudu a rodinného soudu, což vedlo k odsouzení obou pachatelů. Byl to dlouhý tříletý proces a to byla ta nejstresovější věc, kterou jsem si kdy v dospělosti musela projít.

Jenny46
10.06.2023

Autorka prozradila, že má napsané další dva díly tak snad se brzo dočkáme.
Zvláštní dvojice, kterou si zamilujete!!! Super čtení...


Nimunka
12.02.2023

Super čtení.

Andy75
17.10.2022

Výborná kniha, napínavá až do konce. Krásně rozpracované postavy, u kterých fandíte v podstatě každé z nich, přestože nesouhlasíte s jejich názorem. Těším se na další příběhy z této série.