Domácí medová kuchařka diskuze
Petra Rubášová
Med ve všech podobách. Med ochucený, medové speciality i med jako přísada v desítkách pokrmů! V této knize odhalíte netušené možnosti, jak využít med v domácí kuchyni: Ochucené medy, perníčky, zmrzlliny, džemy, želé, likéry, karamelky a další cukrovinky, dezerty, moučníky, oříškové tyčinky a flapjacky, vánoční cukroví, polévky, masové i bezmasé pokrmy, šunka, pomazánky, omáčky, saláty a salátové zálivky, nápoje... Vše s medem! A k tomu vám autorka ještě přidala recepty na domácí kosmetiku, tipy na výlety do včelařských muzeí a kontakty pro začínající včelaře. Petra Rubášová žije v jižních Čechách na farmě Mlsná ovečka (mlsnaovecka.cz). Společně s manželem chová ovce a mnoho dalších domácích zvířat, vyrábí domácí ovčí sýry a produkty z medu a bylinek, včelaří, provozuje agroturistiku, miluje přírodu a chození po horách.... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
Autorovy další knížky
2017 | Jak pěstovat a zpracovat bylinky české zahrádky |
2018 | Domácí sýry |
2019 | Domácí levandulová kuchařka |
2017 | Zvířata v zahradě - pro radost i užitek |
2018 | Domácí medová kuchařka |