Houbová kuchařka diskuze
Pavel Martin
Nejchutnější klasika i speciality na 152 způsobů. Nová kniha od autora 43 úspěšných kuchařek! Houby patří odnepaměti do české kuchyně. A česká kuchyně prostě letí. Vracíme se ke klasické české kuchyni a s gustem ochutnáváme jídla, která vařily naše prababičky. S překvapením pak zjišťujeme, že v jednoduchosti je krása a tedy i chuť. Pojďte ochutnat skvělou smaženici, smetanovou houbovou omáčku, babiččinu bramboračku či kulajdu nebo se nechte okouzlit chutí houbového guláše. A už jste někdy vařili pravé "kerkonošské kyselo"? Pokud nemůžete žít bez masa, tak vězte, že hovězí na houbách, hovězí roláda s houbovou nádivkou, plněné kuřátko houbami nebo skvělá sekaná s houbami vaše chuťové bu'nky jistě potěší. Hlavně nezapomeňte! Houby nejlépe chutnají čerstvé, když si je sami nasbíráte. Sbírat pro radost můžete všechny, ale JÍST JEN TY, KTERÉ OPRAVDU ZNÁTE!... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářAutorovy další knížky
2012 | Houbová kuchařka |
2001 | Moravská kuchařka - 227 lahůdek z celé Moravy |
2002 | Recepty od staříčka ze Slovácka |
2002 | Vánoční kuchařka |
2003 | Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů |