Pečivo pro slavnostní příležitost diskuze
kolektiv autorů
Pečivo pro slavnostní příležitost Druhé vydání velmi úspěšné kuchařské knihy pro všechny, kteří milují sladkosti. Aenne Burda byla nejen schopnou obchodnicí, ale také vynikající hospodyní a kuchařkou. Její kuchařské umění vyvolávalo nadšení a obdiv. Už od mládí sbírala recepty a tato vášeň ji nikdy neopustila. Typickým rysem jejích "kuchařek" jsou recepty tradičních jídel úspěšně ověřených vlastní zkušeností, mnohokrát uvařených, někdy vylepšených, vždy lákavých a lahodných. Její Pečivo pro slavnostní příležitosti vás zavede do světa pečených sladkostí pro mlsné jazýčky a pro sváteční chvíle. I tyto recepty prověřila paní Burda ve své vlastní kuchyni, a až je připravíte a ochutnáte, poznáte, že gastronomie je zvláštní nezaměnitelnou součástí našeho života. - Vše, co potřebujete vědět o pečení · Báječné recepty na jemné sušenky, skvělé cukroví, kořeněné štóly, lákavé koláče, jedinečné dorty a dárky, které upečeme podle vlastní fantazie. Pepřové kuličky, pomerančové vafle, máslové lanýže, panettone, dort Malakov, ananasová šarlota, makové rohlíčky pro diabetiky a další sladkosti, jimž zkrátka neodoláme, také na exkluzivních fotografiích.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2006 , Ikar (ČR)Originální název:
Grosses Weihnachts - Backbuch, 1989
více info...
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
cukroví pečivo recepty pro diabetiky