Pohodové pečení bez lepku diskuze
Franziska Schweiger
Vítejte v bezlepkové pekárně! Hmmm… V pekárně, kde to omamně voní čerstvým chlebem, sladkými koláčky a nádhernými dortíky, se člověku hned začnou sbíhat sliny. Pokud však trpíte nesnášenlivostí lepku nebo celiakií, není pro vás návštěva pekárny vůbec to pravé. Teď si však můžete pochutnat všichni! Naše autorka, cukrářka Franziska Schweiger vás vezme do své pekárny a prozradí své nejlepší recepty na sladké i pikantní pečivo bez lepku. Ať už se jedná o tradiční pečení, nebo o moderní trendy – úspěch je vždy zaručen! Odhalte základní recepty a nejlepší tipy a triky zkušené cukrářky!... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2016 , Jan Vašut (Vašut)Originální název:
Happy baking glutenfrei, 2015
více info...