Rychlá italská kuchyně diskuze
Cornelia Schinharl
Stolování jako v Itálii Jednoduše rafinovaně, tak vaří Itálie. Připadá vám to jako protiklad? Ani trochu! Italská kuchyně je jednoduchá, protože umožní přísadám, aby se plně uplatnily a je rafinovaná, protože kombinuje přísady nejlepší kvality tak, že nás vždy překvapí. Rychle hotové, lahodné pro všední den a překvapivé pro návštěvy – to byla kritéria pro výběr moderních italských jídel. Vznikla z toho sbírka receptů na nádherně barevné saláty, lákavé těstoviny a pokrmy z rýže, které se velmi dobře hodí pro všední dny, ale nabízí i celá rafinovaná menu. Vykouzlete během okamžiku lahodné jídlo pro dva nebo pro rodinu a nechte se našimi návrhy menu svést a hýčkejte své milé hosty. Italskou kuchyni milují všichni! Proto vám přejeme: Buon appetito! ... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
kuchařky Itálie italská kuchyně
Autorovy další knížky
2005 | Speciality z celého světa |
2003 | Basic vaření po italsku |
2006 | Basic vaření po asijsku |
2011 | Rychlokurs vaření pro vegetariány |
2005 | Basic skvělá párty |