Vejce ve studené i teplé kuchyni diskuze
Eva Šafářová

Eva Šafářová: Vejce ve studené i teplé kuchyni. Obsah: - Vejce ve výživě, vejce v jídelníčku, nákup a skladování vajec, Co se zbylými bílky? - Vejce vařená, vejce vařená naměkko, vejce vařená nahniličko, vejce vařená natvrdo - Teplé omáčky k vejcím, vejce vařená "ztracená", vejce vařená v kokotkách, vejce sázená, vejce míchaná, vejce smažená, vejce zapečená - Slané a sladké vaječné omelety - Sladké a slané palačinky - Polévky s vejci, zavářky do polévek, majonézy a studené omáčky - Sladké omáčky a krémy, moučníky, sladkosti ze zbylých bílků... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářAutorovy další knížky
1984 | ![]() |
1970 | ![]() |
1993 | ![]() |
1991 | ![]() |
1969 | ![]() |