Ze zahrádky až na stůl diskuze
Inna Valoušková
Čerstvá zelenina je za mne to nejlepší jídlo, které může na talíři být. Chutě, barvy, a hlavně pocit toho, že jste vypěstovali něco tak úžasného z pouhého semínka je naprosto výjimečný. Zelenina je mojí velkou vášní. Každý rok zkouším pěstovat něco nového, ale ráda si ponechávám i stálice, které jsou jistotou toho, že nezůstane můj talíř prázdný. Samozřejmě, co se týče úrody každý rok je jiný a velký vliv na ni má počasí. Vypěstovat vlastní zeleninu a posléze z ní připravit něco dobrého je to nejlepší, co může být. Mojí největší zálibou je vymýšlet skvělá jídla, ve kterých využiji sezónní zeleninu. Spontánnost a jednoduchost je při vaření a pečení moje hlavní motto. Jak říkám, v jednoduchosti je krása a chuť jídel. Zkrátka to miluji a vzápětí si hrozně pochutnávám.... celý text