PODVODNÍ UŽIVATELÉ
Jediná možnost, jak vkládat inzeráty a nemít ověřený účet je taková, že někdo si zakoupil kredity přes poštovní poukázku (a nedalo se mu tak ověřit bankovní účet a přidělit mu ikonku. Stalo se to asi ve třech případech). Termín "letitý "sponzor" DK se statutem zvláštního postavení " je výplod fantazie. Bohužel nevím o uživateli, který by měl řadu červených puntíků a vkládal by nadále další inzeráty. Leda, že by mě na něj dosud nikdo neupozornil. Kdo to je? Prověřím a případně zablokuji. Zároveň je v nápovědě deklarováno doporučení nakupovat pouze od ověřených účtů, mezi nimiž nejsou podvodníci. Kdo je opatrný, má minimální šanci se spálit.
Peníze bych předem neposílala nikomu. Provedla jsem dvě osobní předání v Praze, vždy rychlá a milá dohoda, nyní jsem narazila na podivnou osobu. Měl zájem o mou knihu, první návrh místa atd. nevyhovoval, tedy jsem navrhovala další. Dokonce mi i psal o nesolidnosti zde. Psala jsem na sebe tel., požádala o jeho, protože už mi to domlouvání termínu zde přišlo zdlouhavé. Už nereagoval a zablokoval si mě. Pro mě ztráta času a to jsem mu chtěla vyjít vstříc co se týká místa a času.
Co mám dělat když jsem poslala peníze a člověk zde mě ignoruje .. konkrétně Davepp
Dobrý den, 10.3. jsem poslala peníze za knihu od té doby ten člověk ubec nereaguje ani když je online . Jak postupovat?
Text příspěvku byl upraven 14.03.20 v 10:50
anna5230 - nebojte, až tu knihu, kterou vám chce prodat, u někoho za třetinu té prodejní ceny sežene, tak vám ji jistě pošle :=)
A to toho podvodníka nelze nějak zlikvidovat odsud . Já vědět adresu tak už má fízlové před barákem.
Jasně ale právě říkám že nejsem sama ..takže je na čase bránit se ať už nikoho neokrade.
Pozor na podvodníky jako je Zuzik 007 - nabídne Vám knihu, kterou poptáváte a po odeslání peněz Vám knihu nepošle a měsíc z ní dolujete peníze! Někteří je nemají stále zpět.Bazar má nyní zablokován, ale může se vyskytnout i pod jinou přezdívkou.Vždy kontrolujte ověřený účet a recenze jak radí Dan!
Uživatel Relay:
Mate prosim nekdo zkusenost s timto uzivatelem? Kupovala jsem od nej knihu,poslala penize a knizka nikde a uzivatel smazan :(
Text příspěvku byl upraven 06.08.20 v 08:12
Dopadl jsem jako vy, po sedmi letech zde jsem poprvé naletěl, ale jak píšete na jeho hodnocení na bazaru, karma si ho najde.
Vložit příspěvek