Problém se zobrazováním
V Mozille najeď na "Nápověda" - "O aplikaci Firefox" a vyskočí ti okno s verzí prohlížeče. Aktuální je 23.0.1
Přemýšlím taky, jestli by to nemohlo být rozlišením displeje.. Kdyžtak sem můžeš hodit printscreen.
Jinak to okno formuláře, kde je text komentáře, je možné roztáhnout. S tím se také pohybuje potvrzovací tlačítko.. ale předpokládám, že ti to okno nejde ani zmenšit.
problém není v Mozille, problém je v nastavení šířky toho formuláře. Když si nastavíte šířku na 98 (cols - sloupců), tak se vše zobrazuje OK.
Ten problém znám - stalo se mi to párkrát, když jsem si o dost zvětšila obraz, abych dobře viděla na písmenka - k nápravě stačilo opětovné zmenšení (operuji v opeře). Teď si raději beru na opravy lepší brejle :)
kní na to asi kápla, občas se stane, že si uživatel nechtěně zvětší písmo.
Ne tím to nebylo. Nicméně otvíráním do nového okna je problém vyřešen.
Hlásím, že nelze mazat komentáře, ačkoli ta volba u nich je, smazání se neprovede. Z osobního profilu/komentáře to nejde vůbec, ani úpravy, objeví se hláška:
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/databazeknih_cz/www/helpful/ajax/showComment.php on line 26
Z profilu knihy/autora komentář sice zmizí, ale po obnovení stránky se znovu objeví.
Funguje.
Ale totéž, zdá se, zlobí v diskuzi - chtěla jsem smazat neaktuální příspěvek (anonci na přímý přenos, který už skončil), a nejde to.
Zkus dát tlačítko F5 - musí to fungovat, na starosti to má stejný soubor jako u mazání komentářů.
Zkouška.
Edit: hlásím stejný problém. Komentář se sice graficky smaže, ale když pak najedu do diskuze znovu (anebo dám F5), smazaný komentář se zobrazí.
Text příspěvku byl upraven 14.09.13 v 17:33
(Obávám se, že F5 mého mini umí pouze zvýšení jasu obrazu...)
To je tedy záhada. V komentářích se mi smazání podařilo, v diskuzi ne.
V sekci Upozornění v podsekci Ostatní je odteď na konci křížek, kterým lze upozornění ručně odstranit.
Už několik dnů prosím nefunguje anglický apostrof, pouze český, tedy ´. K anglickému apostrofu to přidává obrácené lomítko. Totéž to přidává k uvozovkám.
Přidávám se - to lomítko se zjevuje vedle uvozovek (minimálně v diskusích) a nejde opravit - tedy jde, ale po uložení je tam zas. Po prvním vložení příspěvku je tam dokonce trojitě - po znovunačtení už jen jednou... - zkouška: " " "
Text příspěvku byl upraven 25.09.13 v 20:59
Ještě jednu věc: když zadám u knihy, která vyjde třeba 1. v měsíci, přehodí se to číslo dne na číslo měsíce a napíše mi to, že jsem zadal datum, které už bylo.
Nemohu napsat komentář u přečtené knihy, zkoušela jsem to asi 3x a po odeslání mi to napsalo error a další text. Patrně se někde vyskytla chyba, prosím o opravu. \\\\děkuji, Geyerová.
Vložit příspěvek