Problém se zobrazováním
Po shlédnutí svého profilu mám text ...Kdo jsem ...slítý v jeden, bez odstavců a bez obrázku. Dala jsem se tedy do úprav a po uložení úprav je to naprosto stejné. Kde je chyba?
Mám otázku...je to mým notebookem, použivaným IE, nebo se jen dneska nezobrazují další vydání u knih?
Přesně tak, buď to bude nějaká dočasná chyba, která se brzo opraví anebo Dan něco zkouší.
Díky za diskuzi, díky ní vím, že nemožnost zobrazovat další vydání není chyba u mého počítače. Už jsem se děsil, že jsem něco zvoral, ale vidím, že porucha je někde jinde. Buďme trpěliví, někdo kompetentní už na tom určitě pracuje.
prosím o opravu
u tohoto autora: http://www.databazeknih.cz/vydane-knihy/lloyd-s-wagner-35754
se nezobrazuje v jeho profilu např komiks frnkenstein a mnoho dalších knih, které se tu však pod jeho jménem najít dají
díky
Nevím, co to, ale nějak nefunguje „zobrazit všechny knihy„ u autorů. Když se klikne na ikonu Knihy tak ano, ale když kliknu na odkaz výše uvedený, skočí to na hlavní stranu DK.
Taky se mi stává, když přidávám nového autora, že vyplním křestní jméno, dám enter a stejně je tam jen příjmení. Až napodruhé když vyplním křestní, objeví se.
anthea: uf, díky :-), vkládala jsem dnes totiž dost dlouhý komentář, tak jsem se lekla, že je to tím
Super, Dane, díky.
A co s tím, jak se mi při přidávání nového autora neuloží křestní jméno, stává se to ale jen když zadám nejdřív příjmení, dám odeslat a pak chci doplnit křestní.
To není ale chyba, takto je to udělané úmyslně, když se přidává autor, který "nemá" křestní, třeba Homér. Tak se vyplní jen první kolonka a klikne se na pokračovat. Proč nezadáváš rovnou i křestní jméno?
Protože chci mít jistotu, že tam není ten autor už třeba s nějak jinak (blbě) zadaným křestním. Pak ale to křestní přidám, odešlu a přesto tam neni, až napodruhý. Dřív to tak nebylo, myslím.
A nemohlo by to být tak, když tam to křestní doplním i až po odeslání příjmení, že by se nesmazalo. Stejně nechápu, proč se smaže, když ho odentruju.
Špatně se mi teď zobrazuje u uživatelů profilový obrázek. Hodně jich je teď zůžených a protažených. Bolí z toho oči. Je to jen nějaký přechodný jev nebo se s tím bude ještě něco dělat?
Chceme, aby si uživatelé nahrávali své profilové fotky v jednotném poměru 3:4, tedy na výšku. Viz např. moje fotka.
Text příspěvku byl upraven 28.04.14 v 11:04
Amadys33: danielson už to sice napsal, každopádně je nyní tvar ikonek, resp. jejich poměr stran, fixně dán (4:3). I přesto, že dříve mohli uživatelé do svého profilu nahrát obrázek v různých poměrech, docházelo k jejich deformaci napříč webem. Nyní jsou ikony sjednocené, a proto byl tento problém vyřešen. Jen je třeba, aby si uživatelé, kteří nejsou spokojeni, nahráli nový obrázek nebo si lépe ořízli ten stávající. Poté již k protažení nedojde.
Vložit příspěvek