Prosím o opravu
LV - Ultimátní komiksový komplet je seriál s přiděleným ISSN 2280-708X.
Neměl by tedy v DK vůbec být.
Pokud u některých svazků, vložených do DK, je uvedeno ISBN, pak je to ISBN originálu - pro konkrétní přeložený titul je toto ISBN neplatné.
Jirin@: bylo to vloženo před zařím 2020, jak to budete řešit zpětně, víte vy, ne uživatelé. Kde je něco doplněno, je ean, ne iabn. Ale smazat to teď hned je asi problém, paulhunter sliboval, že komentáře uživatelům pošle, a tady jich je hodně.
(Vydání 2021 vyjde s isbn.)
Jenom si nejsem jistá, jak tato odpověď řeší systém serií, tj jejich nesystematičnost, v rámci křížení sérií u sloučených vydání. Protože to se netýká jenom téhle série :(
LV - odpověď systém sérií neřeší. Je to jen reakce na to, že tituly s ISSN zde nepatří.
A pokud zde zůstanou (zase se budou dělat výjimky?), pak může být Ultimátní komiksový komplet veden jako edice stejně jako to mají v záznamech v NK.
V některých svazcích je skutečně uvedeno ISBN originálu, náhodně jsem něco rozklikla a ověřila si. Možná je jinde EAN ... Nic to nemění na faktu, že se jedná o seriál s ISSN.
U některých svazků jsou možná komentáře, ale jsou tam také svazky vedené v bazaru. A to se také musí nějak ošetřit. S tím já bohužel nic nenadělám.
Jirin@: já se nehádám o tom, že sem kniha patří, přestože v době vložení patřila, teď už nepatří. Já to vím. Ty víš, že to vím. Klidně jí z fleku smažte, potom se problém se sérií vyřeší během vteřiny. Ale prosím předtím upozornit ty, co mají v přečtených a poslat komentátorům komentáře. Předem dík. Bylo to slíbeno :)
Text příspěvku byl upraven 27.03.21 v 19:34
Vložit příspěvek