Kniha přečtená za jediný den
DISKUZE » Čtenářská výzva 2016
Docela dobře se za den dají přečíst vesnické romány od Vlasty Javořické:
http://www.databazeknih.cz/vydane-knihy/vlasta-javoricka-1274
Je víc kategorií u kterých si nejsem vůbec jistá, jak je zvládnu a tato je jedna z nich, neboť se svým pomalým čtením asi knihu za den přečíst nedokážu :( to bych se ji asi musela věnovat nějaký den o víkendu a musela by mít hodně málo stránek - no uvidím :-) Nebudu "házet flintu do žita" když je teprve únor, třeba se mi to do konce roku u nějaké knížky poštěstí.
Zrovna teď jsem během dva a půl dne přečetla jednu, kterou mám do kategorie spisovatel(é) pod pseudonymem.
Mermaida: určitě najdeš spoustu knih, co jsou útlé a i s pomalým čtením se dají zvládnout ;-) např. Malý princ, nebo Muž, který sázel stromy :) to je během hoďky max přečtené
Za jeden den lze přečíst kteroukoli knihu od Jamese Pattersona. Nedávno jsem tak přečetla i knihu Černý pasažér od Charlese Wilsona.
úplně s přehledem se dá zvládnou kniha Bílé noci od Dostojevského - jeden den + dvě malé děti a šlo to, je opravdu útlá a hezký se čte :)
Mermaida: Farma zvířat, Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce nebo třeba nějaká divadelní hra (teda doufám že se počítají :D ) typu Lakomec, Zrocení zlé ženy a pod. :)
Hi hi.. tak to já za jeden den jsem schopná tak možná časopis, možná nějakou knížku básní..ještě snad ty divadelní hry se zdaji jako celkem reálná možnost..
S Výzvou jsem začala teprve nedávno. Do této skupiny jsem zatím zařadila novelu Mí černovlasí bratři a o to víc zůstala smutná hořká žlutá pachuť, že jsem knihu celou spolkla za jednu neděli.
klub tygru strašidelný obchod
klub tygru safari v ohrožení
klub tygru oživlá mumie
klub tygru záhadný duch
deníky malého poseroutky od 1 do 9
příběhy se štastným koncem ztracený ježeček
=)
Vložit příspěvek