Kniha přečtená za jediný den
DISKUZE » Čtenářská výzva 2016

B.Bílá Eva jede k moři
B.Cartland Zlá macecha
E.S.Gardner Případ křičící ženy
..a mnoho iných

Kdo chce nenáročnou, mírně červenou četbu pro ženy, tak určitě se dá za jeden den přečíst Manželská smlouva nebo jiné knihy od této autorky
http://www.databazeknih.cz/knihy/manzelstvi-s-miliardarem-manzelska-smlouva-155959
A pak také samozřejmě Stařec a moře

Milan Kundera: Život je jinde. Vyšlo to jako samizdat, oficiálně v češtině dosud ne (!!!!). Měl jsem na to tehdy (tuším v roce 1986) noc a ráno, ale nebyl problém to zhltnout. Podle mne nejlepší Kunderova kniha...Podobně jsem musel za noc přečíst tehdejší vydání (Jazzová sekce) Hrabalova Obsluhoval jsem anglického krále...
Text příspěvku byl upraven 06.01.16 v 13:43

Spíše pro náctileté holky: Série Mortal Instruments, díly 1-4 jsem měla každý po dni přečtený, pokud vás příběh vtáhne, nejde snad ani přestat :)
Kniha průměrem na 400 stran je poměrně dobré denní skóre. (Čteno i během školy, hups.)
Text příspěvku byl upraven 06.01.16 v 16:31

Ostře sledované vlaky - Bohumil Hrabal
http://www.databazeknih.cz/knihy/ostre-sledovane-vlaky-2465

Za jeden den se dá přečíst skoro každá průměrně stránková kniha (cca 300 stránek), když se chce ;-)

Jak píše kolegyně eleryn výše, dá se přečíst ledacos. Já si to splnil hned teď, na začátku roku, kdy mám ještě dovolenou, ale děti už jsou ve škole/školce a tak s manželkou máme celé dopoledne a pak večer a kus noci klidně i jen a jen na čtení. Slousknul jsem tento týden (resp. od 1/1) už 3 knihy a teď čtu čtvrtou. Nicméně v neděli mi to končí - ale to ještě jednu dám :-) Jo a za knihu přečtenou za jeden den jsem si zvolil Promlčení od J. Březiny (248str.) - pro mě dost poutavé - ale vešel bych se tam určitě s každou knihou z tohoto týdne.
Doporučuji Martina Goffu, nebo Miloše Urbana.
Text příspěvku byl upraven 08.01.16 v 13:05

Létající jaguár - Josef Formánek...nejrychleji napsaná kniha na světě, napsána za 11 hodin a 19 minut, takže za den se určitě přečíst dá :-)

Pro mě každá, která nepřesahuje 300 normostran, což představuje cca 5 hodin čtení čistého času. Každých 45 až 60 min vkládám 20 - 30 min přestávku, takže titul "sfouknu" max. za 7 hodin, což představuje jedno dloóóóuhé odpoledne...
Vložit příspěvek