Kniha přečtená za jediný den
DISKUZE » Čtenářská výzva 2016

To je vtipné. Zrovna jsem dočetl Tracyho tygra taky. Před pár minutami. A pak koukám, že příspěvek nade mnou je stejný. :D

Tak i já jsem se přidala do výzvy. Protože mám ráda ve všem pořádek udělala jsem si pro sebe tabulku v programu Word. Jde o seznam zadání , pod zadáním odkaz do diskuze na Databazeknih a ke každému bodu je uděláno zaškrtávací pole splněno s místem pro název knihy.
Jde o šablonu s použitím maker. Šablona je zamknuta proti změnám, odemknout ji však mužete a to heslem písmenkem a. Kdo chce mít přehled nejn tady na webu ale i ve svém počítači (bez připojení netu) mužete vyzkoušet. :-)
Zde: http://uloz.to/xZVcQyxv/ctenarska-vyzva-docx

Vampýrská akademie: Mrazivý polibek
Text příspěvku byl upraven 04.01.16 v 20:19

"Poslední aristokratka" a "Aristokratka ve varu" ... už dlouho jsem se tak nahlas (doslova!) nezasmála při čtení knížky.

Dá se považovat za knihu přečtenou za den kniha z "nejlepší světové čtení"? Tedy zkrácená verze.

Jednoznačně Penis monology, manželka ho četla sice dva dny, zato dvakrát (za ty dva dny).

John Steinbeck - O myších a lidech, J. Škvorecký - Sedmiramenný svícen
Lipka

Jean Giono: Muž, který sázel stromy.
Napsané tak pravdivě, že nevadí, že se to ve skutečnosti nestalo:-). A navíc v Provence...
A ještě ty ilustrace! Vyšlo mnohokrát s různými ilustracemi, já mám nejraději ty od Pavla Čecha.

Tak, první bod výzvy splněn aniž bych to plánovala ale není čím se chlubit. Nebyla to kniha čtená za jeden den ale za pouhých dvacet minut - Moudrost z knihy Čtyři dohody.

Stephen King - Pan Mercedes - nemohla jsem se odtrhnout (padl na to 2. svátek Vánoční ;-)
Vložit příspěvek