4. kniha odehrávající se v budoucnosti
DISKUZE » Čtenářská výzva 2017
Šákul: ano, tyto žánry se většinou odehrávají v budoucnosti, takže jo ;)
Říkala jsem si, zda by šla použít kniha "Už je tady zas", ale když jsem si četla anotaci a zjistila, že to je autorova prvotina, tak jí asi zařadím tam :) Jen nevím, co vybrat do budoucnosti? Já sci-fi čtu tak nerada.
Doporučuji Bez šance (Neal Shusterman) nebo Kniha zvláštních nových věcí (Michel Faber).
Ernest Cline - Ready Player One: Hra začíná...na tu se už delší dobu chystám :-)
Může být Winter od Marissy Meyer? Měsíční kroniky se přec odehrávají v daleké budoucnosti.
Rochelka: Koukám, že knížka Cress, je třetí díl. Prvním dílem je kniha Nejkrásnější (od této autorky) - to se taky odehrává v budoucnosti? Docela mě tahle kniha zaujala, ale nikdy jsem o ní neslyšela.
koki.veru: Nejkrásnější není první díl. První díl jest Cinder. Pak Scarlet, potom Cress. Pak bych být Vámi četla Nejkrásnější. A poslední díl je Winter.
HighReaderOfOz: jéé děkuji, špatně jsem se podívala....a vše to je tedy z budoucna, čili to splňuje podmínky výzvy?
Sem krásně zapadají všechny díly série Smrtící... do J. D. Robb. Věřím, že brzy vyjde další díl, takže tento bod bude hračka.
Vložit příspěvek