20.) Kniha poprvé vydaná v roce 2018 (zcela nová kniha)
DISKUZE » Čtenářská výzva 2018
Pokud tady někteří touží po výrazném zkomplikování tohoto bodu výzvy , mohli by si letos zadat za úkol třeba přečíst knihu která vyjde v příštím roce..... snad jim tato komplikace bude vhod......
Nebo by si ti co vyhledávají komplikace mohli uložit úkol přečíst si knihu , jejíž ISBN se bude rovnat odmocnině některého třinástimístného prvočísla......
Text příspěvku byl upraven 30.11.17 v 08:37
Toto téma ve mně vždy vzbuzuje spoustu nervozity, protože si pořádně nemůžu naplánovat, co si přečtu. Na druhou stranu v letošní výzvě mě dovedlo ke knize Cobainovi žáci, na kterou bych nejspíš normálně nenarazila a mohla bych toho jen litovat. Snad se mi poštěstí i příští rok a nebudu muset téma nových knih zavrhovat :D
Zjistila jsem, že v dubnu vyjde nová kniha od Backmana, takže mám i tady jasno.
Chris carter vydává v únoru novou knihu, takže pokud je někdo fanoušek Cartera a jeho detektivek tak je to jasná volba. Jen nevím kdy bude přeložena :/
V češtině vyjde Počátek Dana Browna sice až 2018 jenže já jsem se nemohla dočkat a přečetla si ho v angličtině (mimochodem nic moc - rozhodně slabší ze série) takže si budu musel počkat, co mi přes rok vyjde.
Ale rozhodně je tohle dobré téma - alespoň lidi jako jsem já přinutí si koupenou knihu co nejdříve přečíst a ne si ji skladovat na poličce.
Doporučuji čtvrtý díl ze série Geniální přítelkyně od Eleny Ferrante, která se jmenuje "Příběh ztracené holčičky".
Pro dívky jsem našla- Moje ségra je upír 9- dvojčata v ohrožení, ale ještě není vydaná v česku- aspoň myslím
Text příspěvku byl upraven 02.01.18 v 10:53
Pokud se mi dostane do ruky, tak si rozhodně přečtu druhý díl ze série "Hraju, abych žil".
Efča.M - on má letos vyjít??? Tak to se těším, už aby to bylo, nic lepšího jsem snad nikdy nečetla :)
Efča.M - tak jsem se sekla. Jiný svět mám teprve v plánu přečíst, koupila jsem si ho někdy v listopadu. Já četla Cestu šamana - Úkol přežít. Doporučuji a těším se na Jiný svět, snad bude taky tak úžasný :)
tak teď jsem se dočetla, že na jaře chystá Alena Mornštajnová nějakou knihu pro děti - tak asi v rámci výzvy zkusím tu - takže budu číhat :)
Na podzim má vyjít další kniha od Haruki Murakamiho, tak na to se těším :o)
Jak je to vlastně myšleno ten bod výzvy? Kniha, která vyjde úplně poprvé letos, nebo v češtině (slovenštině)?
Omlouvám se za blbou otázku, do výzvy jsem se zapojila až letos.
Marylaa: měla by to být knížka, která byla poprvé vydaná v roce 2018 v ČR (Slovensku) ne několikáté vydání
Vložit příspěvek