7. Kniha, jejíž autor je o 22 let starší než já
DISKUZE » Čtenářská výzva 2022
ivetka859: 1971: Karin Slauhghter, Markus Heitz, Sophie Hannah, Štěpán Kopřiva, Gullian Flynn, Holly Black, Sebastian Fitzel, David Williams, Jonathan Dylan Bakr, Anders de la Motte, Jeffrey Patrick Kinney, Zdenka Hamerová, Lenka Horňáková Civade, John Boyne, JIm Butcher, Vilma Kadlečková, Pavel Bahričák, Louise Daphne Mensch...
ja si zatiaľ neviem rady, zatial som našla Neale Donald Walsch, diela Rozhovory s bohom alebo David Morell- Rambo, no a ešte aj Jima Morrisa, ktorého nazvali básnik, jedno lepšie ako druhe, idem hladat dalej
Janicka21, pravda, jsou to Češi, přesto: M. Hilský, R. Křesťan, P. Chudožilov. Našla jsem ještě A. Tabucchi. A jestli mohu, nezatracovala bych D. Morrella, není rozhodně jen autor Ramba. Mohla bych doporučit jeho trilogii Bratrstvo růže.
Janička21: koukněte i sem, třeba něco najdete: https://cs.wikipedia.org/wiki/1943
už jsem chtěla být nešťastná, protože mi vychází rok 1972 a tam se moc autorům kteří by mě zajímali nenacházelo, ale pak jsem našla Roberta Muchamora a je všechno zachráněno :)
Ahoj, neměl byste někdo prosím nějaký tip na někoho narozeného 1971? Něco fakt pěkného, zajímavého?
Děti to mají těžké. Za autorů narozených 1991 se mi ani jeden nezdá vhodný pro syna...
JAnD: Ano, chápu, nevím, jak to má každý nastavený v hlavě :( proto jsem už několikrát psala, že mě mrzí, že pro mladší nejsou body jiné než pro dospělé. Nebo je varianta trochu si s tím pohrát a zdvojnásobit sázky třeba :)
Zdravím, prosím Vás nemáte někdo nějaký tip na autora, co se narodil 1976? Koukala jsem jak na osobnosti, wiki, projela celou tuhle diskuzi a kde nic tu nic. Jediný, kdo mě napadá, tak Hartl, ale ten mi bohužel nesedl, tak kdyby byl i někdo jiný? Díky moc!
Helen: Patrik Hartl, Michaela Klevisová, Richelle Mead, Petra Stehlíková, Eva Urbaníková, Katy Evans, Alexandra Ivy, Kasie West, Kate Morton, Yuval Noah Harari, Marie Rejfová, Markéta Šichtařová - vybrala bych si
JAnD: Chris Colfer je ročník 1990 - to je skoro, při té bídě.. (já bych trochu přimhouřila oko...)
vklaskova: joanne Rowling, Chris Carter, Nicholas Sparks, Patricia Briggs, Sherrilyn Kenyon, Lisa Jane Smith, Julie Kenner, Khaled Hosseini, Lucinda Riley, Aleš Palán, Deborah Harkness, Dan Abnett, Jarmila Pospíšilová.
Mohla bych poprosit nějaký tip na autora 1966? Ideálně detektivky nebo fantasy.
Jako autorka narozená v roce 1974 si tady přihřeju polivčičku :D https://www.databazeknih.cz/knihy/kryci-jmeno-hortenzie-389783
Vložit příspěvek