3. Šestá kniha zprava, ve třetí poličce odshora
DISKUZE » Čtenářská výzva 2025
Tak to by me nenapadlo. A doma mám jen jednu policku. A zajdu začátkem příštího roku do knihovny na novinky a uvidíme.
Text příspěvku byl upraven 17.11.24 v 18:25
Co když někdo nemá police? No, lze obcházet knihovny a knihkupectví a koukat na jejich police.
Každopádně tohle není nic pro mě. Lze si jen vybrat instituci s policemi, ne knihu.
Bohužel kniha byla stejná jako jsem četl teď, ale tak aktualizoval jsem svoji knihovnu a zrovna na tom místě mám teď pokračování :D
Pěkná hloupost. U mě je to Děti Duny a asi nebudu začínat sérii odprostřed...
Text příspěvku byl upraven 17.11.24 v 18:37
Tak tohle téma mě upřímně rozesmálo. :-) To by mě opravdu vůbec nenapadlo. Ve vlastní knihovně mám knihy ve dvou řadách a mám dvě police, takže je z čeho vybírat, ale určitě se půjdu podívat i do městské knihovny, to bude větší zábava. :-)
No, to jsem nečekala. Naštěstí mám doma knihoven více, tak se kouknu, kde bude něco co jsem nečetla. Případně to během roku všechno přesunu. Stejně knihovna prochází reorganizací :-).
Tak to je dokonalé!! Ještě, že mám i pár polic papírových knížek - ne jen čtečku knih :)
Jeste, ze vas mam, diky vam jsem se rozpomnela, ze mam knihy ve dvou radach
Pri nejhorsim budeme reorganizovat knihovnu ;)
Jaroushek: neházejte flintu do žita. Píšete, že jste díly předtím nečetl. Třeba se ještě ukáže, že spadají do dalších bodů. No, nebyla by to milá náhoda? Proč být hned negativní? :)
(Horší by bylo, pokud by jste tam knihy měl jenom na okrasu, ne na čtení, jo, to by byl asi dost opruz, s tím souhlas.)
Text příspěvku byl upraven 17.11.24 v 20:05
Myslím, že knižní policie nepřijde kontrolovat, jestli byla šestá počítaná ležící nebo stojící...
(Taky to mám Jednou ležící a stojící, a knihoven je víc, takže to dopadne dobře. Ale počítání ležatých je poměrně snadné. Prostě po směru, jak by za sebou knihy šly, kdyby stály, zda směrem nahoru nebo dolu napočítat do šesti.)
Text příspěvku byl upraven 17.11.24 v 20:15
Když bych to brala jen z mojí knihovny, tak ve třetí poličče mám bohužel buď knihy, které jsem četla, nebo časopisy :D Ale když bych to posunula třeba na třetí polici plnou knih (protože v té první jsou deskovky), tak už číst co mám. Nějak to vymyslím, to bude legrace :D
Vložit příspěvek