Postava hledá autora - pomozte jí!
já taky. a pak to někdo uhádne a já si připadám jako trouba, že jsem na to nepřišel. je to takové "ochromující" slovo. mělo by se to zakázat.
Když vykopávám, tak tedy pořádně vysoko:
Hledáme postavu, která umí kopat, jak se patří, a naučila se to v zemi, kde se její rodiče nenarodili, a provozuje to v zemi, kde se ona nenarodila - no skrátka taková pořádná evropská míchanice, a pozlacená!
hm, to může být víc než půlka ligy mistrů - pokud někdo napsal jejich životopisy
No... zlatý míč v česku to být nemůže. Ten už nic neprovozuje. a všelijakých mistrů světa a evropy, kteří hrajou jinde než doma, je celej zástup.
Tak ještě prozradím, že k této hádance mě inspirovly příspěvky v jiném vlákně, kde jsme dnes propírali Švédsko
Kniha napsaná s ním a o něm zde má hodně vysoké hodnocení
http://www.databazeknih.cz/knihy/ja-jsem-zlatan-ibrahimovi-208000
Text příspěvku byl upraven 17.02.16 v 17:13
No uhodl, ale pak svoji správnou odpověď smazal! Nedělej nám tady z toho bo ...., okresní přebor, když hrajeme Ligu mistrů!
A teď nahoď nějakého matadóóóra :))
Koka: no dobrá, už budu spořádanej.
Atuin: Když mi tam nenapíšou, že je to lehký, uhádnu to, i když to nevím - to je zvláštní.
Autora hledá syn, hledající zmizelého otce v ledové divočině, zatímco otec spokojeně sedí a poslouchá, jak mu neteřinka hraje na piáno.
Nehlaste se všichni! No dobrá, tak vám napovím, že ten tatínek nebyl tak úplně spokojenej, utekl k příbuzným daleko od civilizace a léčil si tam nervy.
woodwarde, tak já se pokusím tě osvobodit. Řekl bych, že Dan Hautain hledá Františka Flose (Lovci kožišin).
Ten mladý exotický hrdina má setsakra dobrý důvod, aby hledal pomoc u lékaře. Podniká proto dlouhou obtížnou cestu, sice marně, ale přesto po dalších peripetiích nachází smysl života. A i když je jiné barvy pleti, hledá českého autora.
Vložit příspěvek