Postava hledá autora - pomozte jí!
Tak lovím v mysli a nakonec mne stejně nenapadlo nic těžkého, takže pro méně sečtělé: Svého autora/ku hledá mladý muž kterému se vymstila záliba v rychlých strojích. A i když pro svou rekonvalescenci zvolil venkov, nezdá se že by tam bylo bezpečněji...
Text příspěvku byl upraven 14.04.16 v 20:41
Vždyť jsem to říkala... Ale ty by ses měl stydět woodwarde, žes nedal šanci slabším ;-))
já už jsem tu nic neuhád ani nepamatuju. a teď ještě musím špekulovat, co vám předhodím. ;)
Mladý muž se vypravil do daleké války jako válečný dopisovatel, padl do zajetí, uprchl a napsal o tom knihu. Hledá sám sebe.
Asi bych měl upřesnit, že kniha, kterou o tom napsal, v češtině jako samostatný titul nikdy nevyšla, ale byla "zapracována" do obsáhlejšího autorova díla o jeho mladých letech (napsaného asi o dvacet let později), které česky vyšlo.
Něco podobného jsem kdysi četla o Winstonu Churchillovi, i když mám pocit, že byl voják z povolání a to dopisovatelství měl spíše jako vedlejšák. Ale už se mi nechce nějak víc pátrat.
ani nemusíš, vzhledem k tomu, že postava i autor jsou jedna osoba, máš babu.
Nějak jsem neměla inspiraci, tak se snad teď: vdovec se dvěma (později třemi) dětmi a babičkou, který pracuje v nebezpečném oboru, hledá svého autora.
Aha, já to teď nějakou dobu nesledovala. Tak nápověda - hrdina pracuje u policie, vzděláním je soudní psycholog. S jeho postavou vyšla už celá řada příběhů, některé byly s velkým úspěchem zfilmovány.
Všivák Maldoon hledá Paula Shiptona?
Text příspěvku byl upraven 20.04.16 v 08:15
Uhádla protože jsem neodolala, když znám výjimečně správnou odpověď :-)
Nicméně se omlouvám, ale dávám žolíka, musím smolit úlitbu daňovému úřadu...
Hanko NECH TOHO, posledního března už bylo, a vůbec, finančák není důležitej , něco tam hoď
Aby mala reader pokoj na prácu: je malý, žravý a dokáže sa premeniť na akékoľvek zviera či neživý predmet.
Polda hledá Havelku, Chvojku a Maláka...
A zase žolík, bando :-)
Text příspěvku byl upraven 20.04.16 v 21:50
tak jestli nevadí tak já se toho ujmu, ať tu nekecám nesmysly mimo téma, i když trvám na tom, že Babiš počká.
Autora hledá chasnik který je omylem odnesen do pekla a kdyby nebylo princezny tak tam snad i zustane
Nu já nevím, Přítel Prasátkův je co svět světem je pouze jeden, a to Medvídek Pú, kterého pěkně stvořil Alan Alexander Milne. Nevím, zda druhou autorkou se míní překladatelka do češtiny Hana Skoumalová...
Vložit příspěvek