Postava hledá autora - pomozte jí!
Toto by měla býti specialitka pro Tyzika, páč jeho komentář u této knihy, je nezapomenutelný.
- hledaný létá
-myslim, že ve filmovém zpracování měl blechy
-na hřbetu má pasažéra, který zachrání říši Fantazie
Text příspěvku byl upraven 16.10.13 v 09:09
Správně, jen to nebyl pes, ale dráček :-) Ještě zadej autora a vzhůru k oblakům.
To nemůžu, vždyť píšu, že jsem to jen viděla. A ačkoliv si pamatuju knihy, které jsem přečetla, téměř dokonale, s titulkama u filmů je to jaksi horší. A v tom filmu ten dráček vypadal jak jeden pes, co tu u nás chodí.
Takže se omlouvám.
tak nám Rakso něco zadej ale pro pořádek davám vysvětlení
hádají se postavy a když někdo postavu uhádne dává další tak pokračuj
Tak něco obzvlášť lehkého:
"Stoupáme?"
"Ne! Naopak! Klesáme!"
"Je to ještě horší, pane .....! Padáme!"
Kdopak to byl, ten pán? O autorovi se nezmiňuji, toho určitě znáte všichni.
Promiňte, že nevhodně vstupuji, ale Dudu se včera ptal, koho Falco (z Nekonečného příběhu) hledá. Tak si dovoluji informovat, že hledá Michaela Andrease Endeho.
Děkuju za toho Endeho. A pán byl samzřejmě Cyrus Smith, inženýr a všeuměl.
Dámy a páni, zadejte...
Jojo, už jsem tady, už pátrám...
Pod keřem vedle trpaslíka byla roztrhaná žíněnka. Lezlo z ní seno a z toho sena se vynořil.....
Alix, díky za Zahradu, a ted trochu temnoty.
-pohřešovaný utekl otci
-pronásledoval jej jednoruký demon
-našel v pouštním městě kopí
..leží mi na stole tři díly od P.Bretta....zatím nepřečtené....jedna z nich má prozaický název shodný s poslední nápovědou .....ale tady nemohu sloužit...nečetl jsem
Pajonku, když si přečteš název prvního dílu, tak poznáš jméno pohřešovaného.
Jasně, Arlen alias Tetovaný hledá P. Bretta. Je noc, takže od Jadrnců raději pryč. Můžeš zase popojet o kousek dál.
Text příspěvku byl upraven 24.10.13 v 22:32
....takhle nějak by mohla vypadat v mé mysli hádaná postava -
...jako obvykle se ochomejtám kolem. Tiše si pobrukuji svou oblíbenou Lízu.....cítím, že mám ostře řezanou tvář, právě jsem vyšel z offícíny.....v žaludku mi cinkají tři sklínky vizoura, na rtu přilepenýho "kovboje z malbora"....jdu a v hlavě sumíruju těžký případ......vraždil někdo, nevraždil nikdo ?????....svědkové daleko široko žádní, colombové z citypolice nemaj páru....
...jak tak přelejvám slinu z koutku do koutka, projdu kolem mé oblíbené kořalny "U šesti cecků" ....dnes nebude povinná zastávka, dnes nebude potlapkávání chlupaté Mary....dnes mám těžkej kšef. Projdu dvorkem s haraburdím, skládaným tu od dob Abrahama Lincolna......u prasklé osy staré, rozhrkané Fordky se zbavím všech dvou milionů bacilů, co se mi válej na jazyku....ještě než to padne na zem ....tak to vidím : kurecpalec moje matička, stará paní C. by se zaradovalo nad mým ostrozrakem...skládka s nápisem Databazeknih......a tady jsou chytrolíni, určitě budou vědět kdo jsem.....
...rád bych hadače upozornil, že jsem si všechno vymyslel /je to pouze charekteristickej "zvuk" autorových detektivek/......důležité jsou dvě věci
- písnička
- moje matička, stará paní C.
Pajonku, mohla bych mít kontrolní otázku?
"colombové z citypolice nemaj páru" je to indicie, že náš hledající pátrá v LA?
Vložit příspěvek