Postava hledá autora - pomozte jí!
Neprávem odsouzen. Strávil čtrnáct let ve věznici.
Po zdařilém útěku se mstí těm, kteří stáli za jeho uvězněním...
Text příspěvku byl upraven 11.09.13 v 11:59
Edmont Dantes neboli hrabě Monte Christo (autor A. Dumas)?
Text příspěvku byl upraven 11.09.13 v 10:07
Tak tedy další postava:
- je ryzí byrokrat, k naprosto všemu potřebuje potvrzené papíry
- má silnou zálibu v poezii, kterou sám vymýšlí, avšak nebývá povětšinou pochopena
- má na starosti demolici objektů pro stavbu dálniční sítě
Text příspěvku byl upraven 11.09.13 v 11:58
Těch galaktických vyznavačů je tady hodně! Já jsem to tušila, když jsem v úvodu vlákna zvala, aby se chodili i mimozemšťané, že je budeme potřebovat :-)!!
Stále nikdo nic?
Naše hledaná postava ,kromě jiného, nemá ráda stopaře. :)
Předpokládám taky, Thanyss, že hledaná postava není žádným krasavcem (na obvyklá měřítka)? :-) Jinak odpověď nechám jiným.
Předpklad je to správný, na obvyklá pozemská měřítka je jeho vizáž poněkud nevšední a ne zcela okulahodící :)
stavím sa že hl. hrdinovia potrebujú ručník :D
Text příspěvku byl upraven 11.09.13 v 16:53
Myslím, že bez ručníku by zcela jistě propadli panice! :)
Text příspěvku byl upraven 11.09.13 v 17:27
ahoj lidi založil jsem novou volnou diskuzi s názvem co kdy vyšlo tak mi jí navštivte spočívá vtom že já se zeptám kdy vyšlo tohle a vy mi odpovíte ten kdo odpoví dává další ukázku tak se tam mrkněte
tyziku, jak to že nikdo neví, přinejmenším už napověděli /takže ví/ Koka, paulhunter i Mako.....možná ještě někdo
Dudu, tady se hledají jména postav, ne názvy knih. Proto prosím o upřesnění odpovědi.
ok asi sa to zamotalo :D tak tá ,,postava,, je v tomto prípade súčasť rasy- ide vlastne o živočíšny druh s názvom Vogoni čiže správná odpoved na otázku Thanyss je (,,-vogon-,,).
....
ok, vie niekto toto?-
- úspešný a svojský detektív vrážd z Los Angeles
- ked bol malý zabili mu matku
- za mlady bol na vojne vo Vietname ako ,,tunelová krysa,,
- na dlhodobý ľúbostný vzťah nemá štastie
Text příspěvku byl upraven 11.09.13 v 18:45
Je to Vogon!!! Myslím, že jméno bylo nějak Prostenik Vogon Jelc nebo tak nějak :D
Text příspěvku byl upraven 11.09.13 v 19:46
Mako123123, Thanyss ti asi uznala odpoveď, keď ju dopovedala sama, takže sa asi dá hádať tvoja neznáma postava svojského detektíva z "el-ej".
Domnievam sa, že je to Harry Bosch od Michaela Conellyho.
Koka: trefa :) môžeš dať ty
Text příspěvku byl upraven 12.09.13 v 21:13
Vložit příspěvek