Postava hledá autora - pomozte jí!

Hledaná postava:
- manželka, matka, milenka,
- potácí se mezi konvencí a vášní,
- neunese to.

To víš Koka, Anna ve mně zanechala silný dojem, tak se mi hned vybavila :)
Jinak naše další postava by se dala charakterizovat jako:
- maskovaný terorista
- bojuje proti totalitnímu režimu
- svou kariéru ukončí velkolepou explozí v centru jedné evropské metropole
Text příspěvku byl upraven 13.09.13 v 19:01

Jelikož si pamatuji tvůj nadšený komentář komiksu Alana Moora V jako Vendetta (i když trochu spoileroidní), tak nepochybuji, že jde o tajemného muže, který si říká prostě a jednoduše V. :-)
Text příspěvku byl upraven 13.09.13 v 20:42

Naše postava:
- Trápí ji nespavost
- Musela si najít nové bydlení v opuštěném domě
- Pravidelně chodí do práce s rozbitým obličejem
- Na jméno této postavy jsou dvě správné odpovědi (ale napište prosím jen jednu)

Hledaný člověk:
- často a rád "nakupuje za pět prstů"
- je to velmi JEMNÝ / MÍRNÝ / NĚŽNÝ muž
- používá několik falešných jmen, ale já chci znát to skutečné
- s nadsázkou lze říct, že v jedné knize se intelektuálně utkal se známým londýnským detektivem

Děkuji :)
Náš ztracenec je roztomilý, popletený a naprosto posedlý jednou poživatinou, pro kterou neváhá ani riskovat.
Žije v porostu dřevin se svými přáteli. Především s malým homo sapiens, udatným nepřežvýkavým sudokopytníkem, největší kočkovitou šelmou, co ráda skáče a s pesimistickým přítelem z čeledi koňovitých, kterého trápí potíže s podlouhlou končetinou.
Ve volném čase si všichni velmi rádi hrají s proutky :)

Medvídek Pů - Alan Alexander Milne
Text příspěvku byl upraven 14.09.13 v 12:44

Postava, kterou hledáme je velmi vzdělaná. Přednáší na Harvardu. Přitahuje mladé, inteligentní a krásná dámy. Žádný rébus pro něj není dost složitý.

ok, tak ja ešte raz.. potom rád dám priestor aj pre ostatných :) :
hladaná postava je trpazlík. poznávacie znamenie: cez polku tváre sa mu od druhej knihy tiahne škaredá jazva. (i bez nej bol škaredý) Je inteligentný svojský a tak trochu moc sukničkár.

- Bohatý mladý muž, skrývající svůj nízký původ.
- Obklopený smetánkou, přitom však osamělý.
- Jeho ušlechtilý sen o lásce a naději je jen kousek od něj, přesto však nedosažitelný, jako světlo majáku na druhé straně zálivu.
Text příspěvku byl upraven 14.09.13 v 19:41
Vložit příspěvek