Postava hledá autora - pomozte jí!
To zní trochu jako Exner od Erbena. Není to on? I když on není obyčejný ...
Text příspěvku byl upraven 25.04.17 v 20:35
Až som sa začervenala.
„Tom!“ Takto začína jedna kniha. Ktorá postava to vyriekla?
Autora hledá postava, která vlastní velkého a strašně hodného psa. Krátkodobě také vlastní tuleně. A také krátkodobě se stará ještě o králíka svého kamaráda, který do tamních končin přijíždí o prázdninách. Kdopak ta (výškou) malá postavička je?
Nová hádanka:
Dvojčata ( chlapec a dívka), jenž se náhodou octnou ve světě pohádek, se snaží najít cestu zpět... Teď samozřejmě hledají i svého autora.-)
No dobře, nebudu tě nutit, aby sis zítra zaběhla na dětské oddělení a hledala to.-) Jména jsou správně i autor.
Pro příště, dvojčata Alex a Conner Baileyovi našli Chrise Colfera.
Jsi na tahu.-)
pohádky a já, to vážně nejde dohromady - mám dojem, že ani v útlém dětství jsem jim zvlášť neholdovala ;-) - rovnou to muselo být něco dobrodružného a napínavého
To soukroma: To nejsou pohádky, tedy ne úplně, je to pohádkové fantasy převyprávění, ale to je jen detail.-)))
Bohatá paní v letech, tak trochu černá vdova, zosnuje smrtící pomstu za křivdu v mládí - a to veřejně, za podpory celého města. Nebylo to samozřejmě zadarmo.
Jak se ta osoba jmenovala a kdo ji a její stejně "mravné" okolí tak dokonale vykreslil?
Ano, to je zcela správně. "Miloučká" Klárka Wäscherová se v průběhu let stala veleváženou zbohatlicí Claire Zachanassianovou, ale na svoje město a poklesky mládí rozhodně nezapomněla.
O tom autorovi nevíme nic jako lidstvo (tj. údaje o něm jsou kusé, nejisté), anebo my jako čtenáři toho o něm víme málo, ale jinak jsou podrobné informace o něm k dohledání?
Mocný muž se vmísí inkognito mezi lid a spatří mladého muže, který rozdává dorty. Hledá autora (ten mocný muž).
Text příspěvku byl upraven 26.04.17 v 16:06
napovím, že ty dorty jsou smetanové, a že ten mladík za ně utratil skoro poslední peníze.
Vložit příspěvek