Postava hledá autora - pomozte jí!
Som jednoduchý záhradník. Doba je však neistá... Vydavávam sa preto so svojou chorou matkou v káre na vidiek.
Víc takových pánů Kolbabů potřebujeme (ale kde je brát?)
trefil bez debat a za odměnu zadá woodward
Náhodou, musím říct že v poslední době se doručování dramaticky zlepšilo. Dřív se ani nenamáhali zazvonit, hodili mi do kastlíku lístek že mám na poště balík nebo doporučenej dopis, a bylo to. Ale v posledních několika měsících paní pošťačka pokaždý poctivě zazvoní a doručí.
Hádanka bude za moment.
Text příspěvku byl upraven 10.11.18 v 14:33
Autora hledá majitel lodi, který o ni nakrátko přišel, skamarádil se s domnělým zlodějem a vypluli spolu za pokladem.
No, buď Adam alebo David hľadá Ann Philippu Pearce, ale keby si ma zabil, neviem si spomenúť, ktorý je majiteľ a ktorý poctivý nálezca.
Text příspěvku byl upraven 10.11.18 v 18:24
Protože jsem nikdy o téhle knize ani autorce neslyšela, tak jsem si zapátrala, abych se dozvěděla víc o "Střevli na Say" - takže pomůžu Naias (když tak ráda pomáhá zase ona) a dodám celé jméno hledaného: David Moss.
To je skoro správně. Jmenoval se "Codling", ale vzal to čert, to bychom neskončili nikdy. Ententýky dva špalíky... babu má Bamba. :)
No, konkurz... "Ententýky dva špalíky" je rozpočítávadlo. Fakt jsem nevěděl, komu to dát, tak jsem to rozhod takhle. :) Nicméně rozhodnutí platí!
ešte by sa mohlo zaviesť nové pravidlo. Ak uhádnem hádanku a knihu ani autora nepoznám, mohlo byť povinnosťou toho čo uhádne prečítať si ju.
S tím se musíš obrátit na Matky Zakladatelky téhle hry. Ale jestli si chceš přečíst Poklad v jediné růži, nic ti nebrání. Nejdřív nám ale zadej další hádanku, prosím. ;)
Vložit příspěvek