Postava hledá autora - pomozte jí!
Náš hrdina by asi nebol tým najlepším v MI5, alebo v ochrane jeho veličenstva a napriek tomu to ďaleko dotiahol.
Náš hrdina by asi nebol tým najlepším v MI5, alebo v ochrane jeho veličenstva a napriek tomu to ďaleko dotiahol. Má dosť mizerný orientačný zmysel. Chuck Norris by ho nezahral.
Text příspěvku byl upraven 11.11.18 v 12:19
Pokud máme hledat všechny postavy, který by Chuck Norris nezahrál, budeme tu do příštího tisíciletí.
Orientovala jsem se (taky špatně) na Británii, ale teď už to zase vypadá skoro na Haškova Švejka...?!
To sedí! Mizerný orientačný zmysel a revma. Jen mi uniká kde se tam vzalo Jeho britské Veličenstvo. :D
no ťažko sa k nemu píšu citácie a ďalšie podrobnosti. Fakt je že členom tisovej osobnej stráže bol človek podobnej konštitúcie, ale chýbalo mu strašne veľa do človeka. Skoro všetko čo mal v sebe naozaj dobrý vojak Švejk.
dobrý vojak - akurát formát nie vhodný do osobnej ochrany jeho Veličenstva. A tak isto si ho nedokážem predstaviť so super hodinkami - vybavenie 007.
Už se v tom ztrácím - pes to není, Švejk taky ne, tak co nějaký robot (ale toho by asi Chuckie zahrál) ;-) Jsme tedy zpátky v Británii, nebo jak?
ten kto to asi domrvil - som ja. Dať čokoľvek bližšie, tak to v sekunde uhádnete. Tak som vyzdvihla jeho bojaschopnosť udatnosť a oddanosť.
Text příspěvku byl upraven 11.11.18 v 13:35
Takže bamba po šesti příspěvcích potvrzuje můj zásah Švejka??? Raději se optám ještě jednou, naposled.
Uf, tak tedy úplně jinam, daleko od válek a rovnou k něžnému pohlaví...
HÁDANKA
Nejrozumnější mladší sestřička, v češtině s roztomile zdrobnělým jménem.
Text příspěvku byl upraven 11.11.18 v 14:38
Phoebulka hledá J.D.Salingera?
Text příspěvku byl upraven 11.11.18 v 14:04
Autora hledá rozporuplná, až tragická postava. Je to dlouholetý přítel jednoho z výrazně kladných hrdinů příběhu, zatímco jiný kladný hrdina k této postavě chová nepřekonatelný odpor. Pohřeb hledaného se stane pro titulní postavu příběhu vítanou rozhodující příležitostí ke splnění veledůležitého, leč dlouho odkládaného úkolu. Je zajímavé, že hledaný protagonista přitom před časem málem způsobil smrt titulního hrdiny.
To rozhodně není. A hledaná postava se přátelila se zmíněným klaďasem velmi dlouhá léta - několik desetiletí - přičemž ten klaďas není titulním hrdinou.
Pro pořádek upřesním:
Hledaná postava - A
Přítel hledaného - B
Titulní postava - C
A hledáme jenom postavu A.
Napovím ještě, že zatímco postavy C a D jsou vrstevníci, postava B je mnohem starší a mnohem větší; postavu A (ta je taky o hodně starší než B a C) zná od narození.
Postava A se svým početným příbuzenstvem žije v lese. Je to dost děsivá rodina.
Postava B žije ve svém domě na kraji téhož lesa.
Postavy C a D mají každá svůj domov úplně jinde, ale tráví hodně času ve velké budově nedaleko řečeného lesa.
Text příspěvku byl upraven 12.11.18 v 09:29
Vložit příspěvek