Postava hledá autora - pomozte jí!
jo, všichni tam mají jméno, jen maminka je prostě maminka (ona mu říká Oldříku, on jí Maminko!), fakt mě nic nenapadá
Tak příjmení je Hanáková, ale to křestní... Já mám dojem, že na ni babi kdysi houkla něco jako "Lidko"
Akorát že si to budu muset složitěji ověřovat, bo mi dcera knihu někam zašantročila (to mám z toho, že učím děti číst, holotu nepořádnou) a youtube se opět vehementně chopil své funkce vrchního mazala, aby náhodou někdo neviděl něco zadara...
Budeme pokračovat s dalším "ptáčkem" zpěváčkem, ten se ovšem vyvedl čistě po stránce hlasové, fyzicky to už taková sláva není, i jeho vlastní matka se jej prý štítila, nicméně kariéru (i když nepřímo) udělal.
Zkouší si nejrůznější metody vražd, aby o nich psala detektivní příběhy (zatím do šuplíku).
To zní opět jako Taková normální rodinka Fan Vavřincové a babička v podání herečky Rosůlkové.
zase babi Hanáková ne (matka Cilky, nikoli Oldříka)
babička podle tatjany ano (tohle bude postava v rodinném příběhu zcela bezejmenná, ale o to významnější)
Jsem sexy, jsem zcestovalý, zažil jsem mnohá dobrodružství a moje knihy jdou na dračku. Co na tom, že příběhy v nich popsané prožili jiní.
Pomáhat vězňům se nevyplácí, říkají zákoníky napříč světem, nicméně byl jeden takový, kterému se to vyplatilo...
Lakota, jehož záliba v převařené přepálené kávě se protiví jeho parťákovi. Jinak mají společně ale vynikající výsledky, hlavně si už zachránili vzájemně životy.
... Hledaný vypadá jako prototyp z Quantica, přestože je indiánského původu. Naproti tomu jeho starší (služebně o hodně v rámci knižní série) parťák vypadá jako duch a nikdo by jeho profesi nehádal.
... I když je hledaný jen zpoloviny indián, jeho jméno tak vypadá zcela: vypráví o naší chladné oběžnici.
... Podle výše uvedeného popisu byste postavu měli dokázat pojmenovat všichni.
Jako doplněk dodám, že se svým starším parťákem v nejnovější (letos u nás vydané) knize již 20-dílné série pracuje potřetí a tentokrát společně dokonce mimo hlavní zločiny rozpletou nevyřešený případ loupeže D. B. Coopera.
Vložit příspěvek