Postava hledá autora - pomozte jí!
Tak po oblíbené hrdince zadávám pátrání po mém oblíbeném autorovi...
... toho hledá hlavní hrdina, který prožil smutné dětství ve velmi problematické rodině. Šťastnou náhodou však vykoná dobrý skutek a zdá se, že zaslouženou odměnou mu bude nečekaně skvělá budoucnost. Tu naději ještě zvýší skutečnost, když ho přítel seznámí s bohatou potenciální nevěstou a vše se jeví zalité sluncem. Jenže všechno má své ale...
Ano, Neviditelný je prostě skvělý román. Třeba se shodneme i teď:
Autora hledá ještě mladá vdova, která se provdala za majitele povoznictví. Manželství bylo šťastné, zvláště když se ukázalo, že na cestě je dítě. Krátce nato ale žena i její nevlastní dcera zahynuly při železničním neštěstí.
Jee, to je od Neffa. Musela jsem googlit - Valentýna Tolarová - Nedobylová se ta vdova jmenovala. Pro úplnost dodávám, že hledá Neffa Vladimíra.
Text příspěvku byl upraven 22.01.23 v 09:20
m.gray - bohužel jsem zde až teď, to víte, že bych Neffa hned poznala. Celou sérii mám a opakovaně se k ní vracím a samozřejmě se na tv dívám :-):-):-)!
Je mi to jasné, celá pentalogie je výborná a seriál se taky moc povedl, obě řady.
Já viděla jen seriál, ale souhlasím. Moc se mi to líbilo.
Slibuje, že hádanka bude. K vymyšlení zadání se uvolil můj muž, protože já už točím stejné knihy, ale dohnat ho k tomu, aby mi to nadiktoval...
Opravdu parádní serial,moc se povedl a ta Plejáda skvělých herců…..Myslim,ze se dlouho nepodaří se zalíbením se podívat na ty co tu s námi už nejsou.Nevim,ale můj názor na dnešní seriály typu ZOO ani nebudu psat,,,,tak všem kdo dívají a třeba i po několikáté přeji hezké pokoukani,,,,,papá,
Hádanka od manžela:
Hlavní postavou příběhu je odvážný a čestný mladík, který se nedobrovolně stane součástí intrik francouzského krále.
hrdina dokáže prodat cokoliv a v dané komunitě je sice nenáviděn,ale všichni jeho služeb využívají
Text příspěvku byl upraven 26.01.23 v 18:28
Vložit příspěvek