Postava hledá autora - pomozte jí!
Neposlechl jsem svého otce, utekl jsem z domova a skončil úplně sám a na velice dlouho.
Nene, nejsem Robinson. Doma jsem nechal několik sourozenců. Když se mi konečně podařilo k nim vrátit, byl jsem z nich nejstarší, ale vypadal jsem jako nejmladší. Chybička ve vloudila.
Příběhy naší ryze dysfunkční rodiny byl inspirován seriál, který má v současnosti 3 řady a letos by měla mít premiéru 4.
Text příspěvku byl upraven 11.02.23 v 11:22
Netuším, ale hledání mi vydalo tak neuvěřitelné věci, které vesměs neznám, tak klidně jeden tip:
Luther
Apokalyptická suita
kniha od: Gerard Way
Luther je můj bratr, já jediný ze sourozenců nemám osobní jméno. Jsi na dobré cestě.
Bezejmenný nejsem. Všichni mne oslovují tak, jako nás tituloval náš otec.
Tak když Soukroma nechce hádat dál, tak napíšu:
Pětka hledá Gerarda Waye
Text příspěvku byl upraven 14.02.23 v 07:41
Nacisti mi zabili celou rodinu, takže když se mi naskytla možnost pomsty, neváhal jsem ani vteřinu. Jistě, můj způsob pomsty je trochu nekonvenční. A vedlejší účinky používání magie stojí za prd, protože od koho jí mám, není žádný med. Ale už mě rychle najděte. Než mě dřív sejmou. A že je o mě tomhle ohledu velký zájem!
Alternativní historie Velkoněmecké říše a jednoho komplikovaného zločinného spiknutí v 60. letech minulého století z pera britského autora umožnila zrod i špičkovému vyšetřovateli: kladnému hrdinovi, ač vysokému důstojníkovi SS.
Nerad se zaobírám minulostí, přesto jsem skončil u práce, kterou dělám. A už jsem zmínil, že jsem morous a můj nový parťák mě neustále vytáčí?
Kdo jsem a jakého autora hledám?
Nápad to byl naprosto bravurní. Byť už nejsem morous 24/7 jako dřív a ten novej parťák už není tak hroznej jako na začátku, byl jsem to já :)
Vložit příspěvek