Postava hledá autora - pomozte jí!
...tak ještě jeden pokus o nápovědu ....román začíná v Iráku na vykopávkách a končí na dost pootočeném globusu............
přichází vysvobození: Regan hledá Williama P. Blattyho
a musím říct že tentokrát děkuji autorům komentářů že jsou tak doslovní jinak tu chudák pajonek ještě týden trpěl samomluvou :-)
sláva, nazdár ........ reader je správně a něco zadej...a mě ve čtvrtek začínají šachy, tak budete mít ode mne klid .............
A už to mám: zůstanu u zvířátek a tak hledáme jednoho velmi romantického a až k smrti naivního hrdinu
hihihi - to by mohl být "novomanžel" - páč skoro do jednoho jsou to velmi romantičtí až k smrti naivní "osli"
tak s tím nemám zkušenosti protože za svou osobu jsem tohoto smutného osudu mužské plémě ušetřila ;-) a i když pánové skýtají mnohá podobenství, přeci jen je neřadím mezi ZVÍŘENU
tak tuhle knihu vůbec neznám, nicméně je zajímavé jak blízko ses k mému řešení dostala u sousední hadačské diskuze :-))
děkuji za "netip", mileráda poslechnu. Já vůbec vypouštím většinu biografií prostitutek, týraných osob i zvířat, drogových dealerů a ostatních kriminálníků na volné noze. To že takové věci existují vím (víc než bych chtěla), ale to ještě neznamená že si musím kazit karmu tím že bych se v daných tématech musela nimrat...
Já jsem z tohoto důvodu úplně vypustila téma holocaust, sice toho za posledních 10 - 15 let vyšla hromada zajímavého, jenže já už si prostě řekla dost. Horší depresi z toho, co si lidi dělali, už mít nemůžu a hlavně nechci. A tak jsem se vrhla na dětskou literaturu, která mě v dětství minula a když se mi do ruky nedostane třeba Barbie(tvářímsejakokniha) reklamní leták, je to přímo balzám na duši ;-)
Žeby Wildov Slávik?
Pekné od vás, som rada, že s tou pštrosou politikou nie som sama. Občas si niečo depresívne prečítam, aby som si nemyslela, že život je prechádzka ružovou záhradou, a potom sa z toho dlho spamätávam. Zo skutočných príbehov o dosť dlhšie. Nech žije Agatha, Wodehouse, Durrell, Asimov a Pratchett! A samozrejme rozprávky. Nedávno som dočítala od Lindgrenovej to, čo som ako dieťa nepoznala, znovu čítam Macka Pú a mám v pláne vrhnúť sa na kamarátkine rozprávky, tie z väčšej časti nepoznám. Je to paráda, lehnout si na záda a číst si. ♥
Je vidět že Naias nám dorazila na diskuze odpočatá a boduje i zde :-)
ještě teraz k tým rozprávkám: objevila jsem zlatý důl inspirace v podobě paní Kristy Bendové, takže jen co se zmátořím z posledního nakupovacího šílenství, mám nový cíl a směr (ať má ta moje hranice teda pořádně z čeho plápolat :-)))
Jo a binysku, já sice červené knihovně momentálně taky moc nedám, ale za to že mě (s úspěchem) protáhla písemnou prací u maturity si moji přízeň sem tam zaslouží ;-)
Text příspěvku byl upraven 02.10.14 v 15:44
Haha, že odpočatá, neviem, kde mi hlava stojí. Ako som raz povedala jednému kamarátovi, na vylúštenie mi stačili vedomosti z prvej triedy základnej školy. Naučili ma tam totiž čítať. Citujem: „nicméně je zajímavé jak blízko ses k mému řešení dostala u sousední hadačské diskuze :-))“
Citujem zo susednej diskusie: „Jak se vraždí zlatý slavík?“
Bola raz jedna trieda, v tej triede bola krieda. Tie spomienky! :-D
Zase hľadáme zvieratko. Toto je sarkastické a elegantné. Má zaujímavý zvyk útočiť zo zálohy na svojho najlepšieho kamaráta, ktorý sa vždy na smrť vydesí.
Garfield hľadá Jima Davise
Text příspěvku byl upraven 02.10.14 v 16:47
Nie, nie. Ale je to tesné. Mimochodom, Garfield sa mi príliš elegantný nezdá, moja postava rozhodne nie je pri tele.
Ten kamarát nie je strašpytel. Len ho desí, keď naňho náš hľadaný hrdina skočí, akoby bol korisťou. Hľadáme totiž šelmu. Reader bola fakt blízko.
Koho ten už desí? A nezabúdajte na sarkastické poznámky, tie ja proste milujem!
že by?
http://www.databazeknih.cz/knihy/calvin-a-hobbes-calvin-a-hobbes-27088
Rovno do čierneho!
Niekto má ako oddychovku červenú knižnicu, niekto rozprávky, a toto je tá moja. Je to neskutočná sranda. A tie kaleráby, ktoré tlačí do Calvina jeho otec, sú bezkonkurenčné.
mám takový dojem že už jsme ho tu jednou hádali a dokonce v kombinaci ty a já, ale budiž... malé výhry, taky výhry :-)
hádáme dál a teď opustíme zvířecí říši a vrátíme se k druhu Homo Sapiens, ačkoliv o rozumu hledané se dá s úspěchem pochybovat vzhledem k tomu kolik manželů a děti si stačila během života nadělat
Text příspěvku byl upraven 02.10.14 v 22:21
Vidím že o moji hrdinku nějak není zájem a to je opravdu škoda, protože i když si nepodřepěla na pustém ostrově, její osudy jsou neméně čtivé
No konečně :-) a já si říkala že bude neméně profláknutá jako kolega Robinson a ejhle jak dlouho se tu hřála na výsluní nezájmu :-)))
Předávám slovo...
Pozor! Hledá se nelida, šibeničník,vrahoun, mordýř ze všech nejkrutější. Zvláštní znamení: potíže s potomkem.
Vložit příspěvek