Postava hledá autora - pomozte jí!
dle nápověd usuzuji, že to bude Alzheimerova choroba, tak zkusím - Alice Howlandová hledá Lisu Genovou?
Moje hledaná postava měla nakročeno k řízení zajímavého společenství, něco se ale zvrtlo. A ani lastura nepomohla...
že by ten brejlatej tlusťoch z Pána much? ale jméno nevím...
Text příspěvku byl upraven 13.09.14 v 13:31
Hledá se ztracená dívka! Ztratila se před týdnem. Odešla do města. Prý pro nějaké ingredience do našeho diskusního vlákna na téma „kulinářství v literatuře“.
Růůůženka se už vrátila z té výpravy pro šafrán a trochu toho zázvoru, a tak může verbula zatápět v kamnech na nový koláč.
Koláč upečen a vypraven i se synem do světa, zbyl tu jen chlapec, který skrze tajemné vzkazy najde cestu sám k sobě a k řešení své budoucnosti.
Chce se mi už spát, tak není snadné, něco vymyslet, co tady ještě nebylo. Vyhlašuji tedy pátrání po postavě, která také šla spát, ale pak se ráno vzbudila a zjistila, že všechno je jiné, než bylo, zejména ona sama se výrazně změnila.
Díky Verbule mohu jít klidně spát a těšit se, v jakém stavu se ráno najdu. Dobrou!
Tak se hoši našli - nejoblíbenější kniha mého motocyklisty - Šťastný František.
..jasan, slavná motocyklová soutěž na ostrově Man - Tourist Trophy a Franta Štastnej .....
nové zadání - historie a dobrodružství ve spojitosti s Karlem a jménem z lesního plodu .............
Text příspěvku byl upraven 15.09.14 v 14:23
napsal český spisovatel ...mnohokrát jsem o něm psal .... třeba o výborně zdramatizované první klasické scifi ...
kusma, tak má vypadat spolupráce - zadám a je uhodnuto!
postava z knihy Fregata pluje kolem světa ....
...a něco nám zadej nového
Vložit příspěvek