Postava hledá autora - pomozte jí!
Tak to asi nebude Alenka (Alice) hledající Lewise Carrolla?
Text příspěvku byl upraven 07.09.14 v 21:55
ani Dorotka, ale každou z těch knížek, které nabídnete mám hned chuť si znovu přečíst.
Autorka, která je hledaná píše taky skoro červenou knihovnu, ale ne vždy a její náměty jsou neotřelé , zajímavé a utkví. Její postava je žena - dívka kolem třicítky, řidička , žije osaměle a má určitou fóbii...
Jasně, žeDorotka to nemohla být, její autorkou není žena! promiňte, uvědomila jsem si to pozdě. Takže hledáme, pátráme, ----- našli, rádcové? Nenašli!
tak přihodím - a to už určitě uhodněte - její fóbií je označovat si věci, aby je neztratila
Tak popis autorky by mi seděl i na starou dobrou Fan, ale postavu kterou nám tu líčí binysek skoro jistě nevytvořila...
ne, ta to není, mrkla jsem se, a autorce je 33 let (ročník 1981 -. snad jsem to spočítala dobře) a její hrdinka, která ji nemůže najít bude asi taky tak nějak stará
Text příspěvku byl upraven 08.09.14 v 21:26
Moje hlavní hrdinka je spisovatelka, která ráda píše dopisy. A díky dopisům se jí změní život.
nejistotu nebo potíže s pamětí...
Text příspěvku byl upraven 11.09.14 v 17:18
tak ať nemáš pocit že si tu povídáš pro sebe ;-) tak plácnu jedinou babu s amnézií na kterou si vzpomenu: Lady Munrová hledá Julese Vernea?
Vložit příspěvek