Postava hledá autora - pomozte jí!
Reader.007 - Minervistka to není. Ale opravdu je to dívka. Přišla o vlastní maminku, má otce a starší hodnou sestru. Postava chce dělat stejné povolání jako její starší sestra.
Zpočátku jí nejde učení, první vysvědčení na střední škole je skoro katastrofa. Nevzdává se, učí se a svou pílí a houževnatostí se zlepšují i její školní výsledky.
Text příspěvku byl upraven 28.08.14 v 22:52
I pro mne je Víťa jednou z nezapomenutelných hrdinek knih mého dětství.
Zadávám poprvé, tak zkusím něco jednoduchého.
Hledaná osoba je postava nejen literární. Je to žena nesmírně inteligentní, cílevědomá a obětavá, což se odráží i v jejím povolání. Hovořila 14 jazyky, procestovala mnoho zemí, včetně exotických. Nejtěžší chvíle ale prožila doma v jeden slavný den. Zvířata zaujímající zvláštní postavení v jejím životě - hmyz a králíci.
I když vlastně neexistuji, zachránil jsem svého jediného a nejlepšího kamaráda.
Shakespeara dnes nikdo nehledá
Text příspěvku byl upraven 03.09.14 v 21:07
... binysek, každý tlustý s tím má potíže; to je jako indicie málo specifický znak :-), přihoď něco.
stydí se před ženami , má komplex
Text příspěvku byl upraven 05.09.14 v 08:50
život hrdiny, který hledá svého autora se točí zejména kolem toho, jak sbalit nějako ženu nebo jak ji udržet aniž by musel předvést své sádelnaté tělo, jedná se o knihu humoristickou dodám
Text příspěvku byl upraven 06.09.14 v 13:46
je mi líto, ale ne, můj hrdina ( a to už snad říkám skoro všechno) , je pravověrný anglický intelektuál a hledá rozhněvaného autora, kniha NENÍ jeho nejslavnějším dílem.
Koka - dovolila jsem si nahlédnou to vašich čtených knih, autora tam máte i nejen jeho nejslavnější dílo, ale tuhle knížku, jejíž hrdina hledá svého autora. nikoliv
Text příspěvku byl upraven 06.09.14 v 18:02
Vložit příspěvek