Postava hledá autora - pomozte jí!
Zůstaneme u průvodců: Mám krásné jméno a spolu s "kolegou" provádím jednoho poutníka po městě. Nasadil si špatně brýle a tak ho těžko přesvědčujeme, jak je město bezvadné.
tak něco složitějšího
neohrožený bojovník,zpočátku podveden věrně sloužím vlasti i když nemůžu pod pravým jménem protože o mě jeden z nepřátel rozšířil pomluvu o plánovaném únosu nebo dokonce vraždě.....
Zavání mi to nějakým Sienkiewiczem a tipoval bych toho dlouhána, jak on se jmenoval...
Edit: tak Longinus Podbipieta to nebude...
Text příspěvku byl upraven 01.11.23 v 07:51
ten bránil Zbaraž a ne klášter.....navíc mohl vždy používat své pravé jméno...
Čierny otrok, ktorého jeho pán musel predať kvôli dlhom, hľadá belošskú autorku.
Všechno zlé je pro něco dobré: autor - byť těžký diabetik - si nedokázal odepřít pravidelný příděl sladké kolové limonády, a to (její název) se mu hodilo při tvorbě příjmení hlavní postavy nejznámějšího díla.
Text příspěvku byl upraven 01.11.23 v 16:00
Autor získal (za zády) v často navštěvované prodejně oblíbeného lahvového nápoje přezdívku Kofolín...
Vojín Kefalín / Miloslav Švandrlík
Text příspěvku byl upraven 02.11.23 v 17:31
Investigativní novinář, reportér se schopnostmi soukromého detektiva, hledá svého autora.
Ten to není. Hledaný se sice také objevil i na obrazovkách a v kině, ale na rozdíl od Mikaela, jemu žádná žena nesekunduje. Doprovázen je pouze věrným psím společníkem.
Hledaný doslova procestoval celý svět a má za nejlepšího přítele lodního kapitána.
Zmiňovaný reportér je titulován vždy pouze příjmením. V jeho příbězích vystupují i dva popletení policisté identického vzhledu.
Vložit příspěvek