Postava hledá autora - pomozte jí!

Tenhle taky pěkně kynul, a byl také pořádně mazaný. Ale i na něj nakonec došlo.
Já si říkala, že těch autorů má docela dost, který by se dal považovat za toho jediného a správného :-).
Nová hádanka:
Můj manžel se zakoukal do jiné a to přineslo velké problémy.
Můj manžel se zakoukal do jiné a to přineslo velké problémy. Nejen našemu manželství, ale celé říši.
Můj manžel se zakoukal do jiné a to přineslo velké problémy. Nejen našemu manželství, ale celé říši. Tahle zakázaná (opětovaná) láska přinesla povstání a nakonec pád vládnoucí dynastie.
Můj manžel se zakoukal do jiné a to přineslo velké problémy. Nejen našemu manželství, ale celé říši. Tahle zakázaná (opětovaná) láska přinesla povstání a nakonec pád vládnoucí dynastie. I můj muž padl, v souboji se snoubencem oné dívky.
Pro někoho knihy mého autora možná jsou biblí, o Bibli ale nejde :-). Můj příběh budou znát i ti, co knihy nečetli, neboť podle nich byl natočen veleúspěšný seriál. Já sama jsem postavou vedlejší, ne příliš významnou, ale můj muž je následníkem trůnu...
Můj manžel se zakoukal do jiné a to přineslo velké problémy. Nejen našemu manželství, ale celé říši. Tahle zakázaná (opětovaná) láska přinesla povstání a nakonec pád vládnoucí dynastie. I můj muž padl, v souboji se snoubencem oné dívky. Můj rod má ve znaku slunce probodené oštěpem, manželův draka...

Myslím, že po menšom pátraní som na to prišla. Je to Elia Martell, manželka Rhaegara Targaryena zo série Hra o tróny.
Výborně, ještě dodat autora a je to kompletní :-).
Jen drobná věcná: literární série se jmenuje Píseň ledu a ohně, Hra o trůny je název 1. dílu, podle kterého nese název i seriál :-).
Text příspěvku byl upraven 14.12.23 v 09:56

Autor je G.R.R. Martin.
Nová hádanka: ja a sestra máme spoločnú matku, ale dvoch rozdielnych otcov. Starý otec si odo mňa držal odstup, zato prastará mama ma milovala a rozprávala mi rôzne príbehy o našej rodine.

Pochádzam spod Kaukazu, ale teraz žijem v zahraničí a svojej neteri rozprávam viac ako 100-ročnú históriu našej rodiny.
Text příspěvku byl upraven 15.12.23 v 08:47

Když už ti grázlové nevěděli, jak mého páníčka potrestat, zaútočili na mne. Borgiovská metoda se jim osvědčila, mojí otravou totálně "otrávili" i jeho.
Vložit příspěvek