Postava hledá autora - pomozte jí!
Tu knihu jsem sice ještě nečetla, ale už hezky dlouho se mi na ni práší v knihovně a anotaci mám zmáknutou. Že by to byl Lední medvěd/Polar Bear Clevelanda Amoryho?
S manželem a dětmi se přistěhovala do malebného městečka, zdánlivá idylka se pro ni však brzy změnila v noční můru. Ať už ze skutečných či vybájených důvodů se pokusila uprchnout - bohužel příliš pozdě.
Člověk, který hraje na housle a užívá kokain, ale není narkoman. Je svým způsobem neustále pod lékařským dohledem.
Irský lékař se stal otrokem, potom pirátem, pak bojovníkem ve službách francouzského krále a nakonec guvernérem Jejich Veličenstev na Jamajce.
Rafael Sabatini je doplněk ke kap.Bloodovi
Jsem tvrdý chlapík a je o mně známo, že dokážu holýma rukama přepůlit rohlík
...a to je hledaná postava i autor
otázka byla napsána výše, takže znovu...
Jsem tvrdý chlapík a je o mně známo, že dokážu holýma rukama přepůlit rohlík
...a to je Vámi hledaná postava i autor
....nápověda - jedná se samozřejmě o slavného detektiva a ještě slavnějšího autora
chandler a marlowe? ten citát, jak jsem zjistil, je chandlerův a mluví v něm o sobě. takže jeho detektiv do toho nepatří. sám jsi napsal, že je to postava i autor... tak jak je to?
to woodward.....o hledané osobě si mohu vymyslet jako poznávací znamení co chci, aby ho to charakterizovalo. Je to Tak? ...a Phila Marlowa přesně charakterizuje výrok Chandlera, který napsal o sobě a svých detektivách" ,tady v hádance totiž chybí začátek toho výroku .....
Máš to všechno správně a můžeš něco zadat
muž, který přiměl členy dozorčího výboru zdravit se slovy "rybí kuličky na karí", aniž věděli, co říkají.
Vložit příspěvek