Co všechno používáte jako záložku?
Obvykle papírovou s motivy Alfonce Muchy nebo jistého sdružení pro hemato-onkologicky nemocné děti. Ale když ji zapomenu, tak jakýkoli kus papíru, který je po ruce :)
to irena0595: :-D :-D To je dobrý nápad, ale obvykle všechny testy někde ztratím dřív, než by se mohly záložkou stát :-D Ale dobrý :)
LadyDracula: no jo, poprve dvojka z chemie tak abych to mela porad na ocich :D.. Takovy velky uspech se neda vyhodit do kose
to irena0595: tak to chápu :-D Taky jsme z chemie mívala obvykle výsledky nevalné...na gymplu :-D
no mě postačí papírek když mám záložku tak druhý den ji ztratím no předevčírem sem jednu dostala ale co je zajímavé ještě není ztracená =)
Já používám cokoli, co najdu na poličce vedle sebe. Nejlépe nějaké papírky, protože je při čtení mačkám, trhám atd.
Náhodou jsem viděl na Ali tyhle silionové záložky, tak jsem si vzpomněl na tuto diskusi :)
https://goo.gl/0DC9nW
Používám jakoukoli věc, která mi přijde pod ruku, svorky, papírky, kapesníčky, prostě všechno...
Taky přispěji svojí troškou do mlýna:-) Pokud kniha nemá již z tiskárny záložku, používám přání, která jsem dostala k narozeninám. Nedávno jsem našla i velikonoční pohlednici. Někdy využiji i slevový kupon od YR, který mi nárazově přijde poštou. Je delší, z tvrdého papíru a má hezkou grafiku. Magnetické záložky jsou graficky krásně zpracované, ale stává se mi často, že mi z knihy stejně vypadnou a jednoduše se mi doma ztratí. To si pak vždy koupím novou při první příležitosti, jakmile se ocitnu v knihkupectví. Samozřejmě mám i takovou čtenářskou neřest: pokud má kniha ještě měkký přebal, využívám jeho chlopeň jako záložku. Přeji všem čtenářům krásné léto s knihou :-)
Ideálně když má knížka záložku už z tiskárny, jinak dost často "vrácenku" z knihovny, přebal knihy i když to považuji za špatný zvyk. Mám i magnetickou záložku s morčetem, ale většinou jí nemohu najít ve chvíli kdy ji potřebuji.
Loni jsem knížku do knihovny omylem vrátila i se záložkou z Madeiry
Momentálně nejvíc slevové kupóny do Tako, ať už použité či nikoliv.
Účtenky, rôzne papieriky, čo sú po ruke, náramky z bavlniek, záložky, ktoré dostanem pri kúpe knihy, šnúrkovité záložky, ktoré sú v knihách napevno (tie sú naj, lebo ich nestratím ;)), použíté lístky na mhd, občas samotný obal knihy :D Proste to, čo je práve po ruke... človek nikdy nevie, kedy sa dostane k nejakej knihe a začne čítať...
Momentálne ku každej knihe používam také mini magnetické záložky (s paleontologickou tématikou) a strašne som si na ne zvykla, sú perfektné! Keďže mám zbierku záložiek, mala som možnosť vyskúšať kopec záložiek na rôzne spôsoby z celého sveta, ale tieto sú jednoducho naj :)
Vložit příspěvek