Disciplinovaný trader
Lenka.Vílka,
pokud jde o youtube a hudbu, tak to je dost podobné. Zrovna nedávno se o tom hlasovalo v EU parlamentu
https://www.theguardian.com/technology/2018/jul/05/youtube-could-escape-billions-in-copyright-payouts-after-eu-vote
a ten zákon byl zamítnut. Kdyby byl přijat, tak by z youtube nejspíš zmizela hudba
Baghira: tím jsem mylsela knihovnu v odpovědi Jacckovi, který má na stejné.úrovni knihovnu a stahování knih z internetu...
Jestli se zruší papírové knihy, no, to neřeším, protože doufám, že už tady nebudu ;) a ty po mě ať si to vyřeší samy.
Jacck: a kolik je dnes kvalitních hudebních televizí? (Tím nemyslím óčko, tam se nechytám. A od jisté doby si říkám, že kdo se dostane na mtv, tomu to přeju, ale potom to jde ruku v ruce s jinými ústupky.) Klenoty, které jsou na youtube v podobě videí, ach, občas je mi líto, že se to nedostane dál.
Tak by youtube už prodávalo jenom reklamu. Alespoň by bylo víc televizních kanálů (ale jak jsem psala. Nevím, jestli to funguje jako v rádiu nebo při opakování věcí v televizi. Jestli je poplatek jednorázový nebo z něj vždy něco jde.)
Nemáte až tak úplně pravdu, ale já nemám čas ani důvod vás přesvědčovat. Odkaz jsem editoval a tím to pro mě končí.
Text příspěvku byl upraven 09.10.18 v 17:21
A hlavně je potřeba vyšilovat nad odkazem na knihu a pak s úsměvem požehnat a ještě zatleskat porušování základních lidských práv. Nebo o tom nemluvit, protože to sem fuj fuj přece nepatří, nevyšlo to KNIŽNĚ.
reader.007: prosím o rozvedení vašeho příspěvku vaší stranou, pokud mohu. Aby to pochopili i jíní, než vy sama. Kniha vyšla fyzicky, ale fyzicky sehnatelná není na internetu, třeba doma někdo má. Problém je v tom, že pokud někdo takhle veřejně nabídne třetí straně něco, co není jeho, a tím vlastně sdílí majetek někoho jiného, má to právní následky. Možná i pro majitele zdejšího webu. V právu se tolik nevyznám, ale co zmiňovala Tsal je prostě pravda. Mě by něco takového sem napsat nenapadlo. Napsala bych maximálně soukromou zprávu, když už bych se za každou cenu chtěla podělit, přestože uživatel se ptal, zda někdo neprodá. Ne jestli má někdo odkaz kde stáhnout (je malá šance, že by o té možnosti sám nevěděl...kniha je naskenovaná,, protože jako ebook nevyšla, zkusila jsem to, takže vím).
Jinak mám takovou všetečnou otázku, ať neumřu hloupá. Komu a jak se zde porušila základní lidská práva? Děkuji předem za odpověď.
Na tomhle webu jsem strávila opravdu mnoho hodin abych:
1) odvedla kus práce s tvorbou webového obsahu
2) se stačila dostatečně znechutit tím, jaké šmírácké a šosácké poměry tady mnohdy panují.
A pro bod 2 lituji toho prvního.
Jen z reklamy má tento web slušný příjem na to, aby si provozovatel opravdu nemusel stěžovat. Kdyby to Danovi tolik vadilo, místo mnohdy nadbytečných kosmetických předělávek funkčního může vartovat a mazat v diskuzích. Ale ne, na to má jiné...
A co se týče dodržování zákonných směrnic (oblíbené a všemi milované, nebo minimálně odsouhlasené GDPR) na tomto webu, podle nich by měl být provozovatel schopen poskytnout svým ovečkám (myšleno těm co sem vložili nebo zde editovali nějaký obsah) vše co nasdíleli. Skutek utek. Ve většině případů nemůžete stáhnout ani seznam knih, například v edici.
Základní lidská práva se porušují jinde a jinými texty, ale vy jste přece osazenstvo webu, který "miluje knihy", tak je pod vaši úroveň něco takového číst...
Howgh
Reader.007: děkuji za odpověď :) sice stále nevím, o co vám jde, ale to se nejspíš nedozvím. Myslím, že majitel webu asi ví, co tady být může nebo nemůže, ale když to uživatelé ví lépe, ať se rozhodují podle svého...
Ale prosím nepište, že kniha nevyšla. Potom vypadáte, že jste celou diskusi nečetla. Evidentně fakt ne. Viz odkaz, že kniha vyšla...
Vložit příspěvek