Jakou knihu právě čtete?
Sahti - Třeba proto, že jsme knihu již dočetli a nenapsali jsme sem další? Mně osobně se sem nechce psát úplně každá kniha :)
Pro Sahti : Doufám, že ve valné většině mám knihu i v profilu, spíše se mi to stává naopak, v profilu mám knihy, které zapomenu napsat sem a pak jsou již přečtené, tak je sem neuvádím. Prioritně dávám knihy do profilu a když nezapomenu, tak i sem, zajímá mě, co se čte. Slouží mi to i jako návod na to, co bych si chtěla přečíst, i když tady málokdo přidá nějaké hodnocení. Na to jsou lepší komentáře u knih, ale ty zase většinou vyzrazují něco z příběhu a tak je raději pročítám až když sama mám knihu přečtenou.
Otevřu knihu, začnu číst, na DK dám do "právě čtu".
Čtu, dočtu (pokud), dám do "přečtených" nebo do soukromého seznamu jako nedočtenou.
---
Možná v okamžik čtení knihy znovu, protože tady ta možnost není. Ale v mých právě čtených funguje stejný časoprostor jako v mém životě. Takže, co právě čtu?
https://www.databazeknih.cz/uzivatele/lenka-vilka-56305
Já jsem trochu lajdák, občas dám knihu sem do vlákna, občas na profil do právě čtených-jak mě zrovna napadne. Pro mě je nejdůležitější mít rozečtenou knihu po ruce a nepotřebuji se až tak dělit s ostatními o to, co čtu. Každý člověk je zkrátka jiný.
Text příspěvku byl upraven 23.08.18 v 11:22
Ano, přesně tak. Vy jste to přesně vystihla. (což já - bohužel - neumím)
Stíny nad zálivem - Lucy Clarke
Text příspěvku byl upraven 30.09.18 v 16:54
Totožnost neznámá
od: J. D. Robb
a pak asi zase zařadím jiné knihy, abych si sérii Smrtící pošetřila
Nádija Murádová: Poslední dívka - autobiografie - z angl. originálu The Last Girl z r.2017, v češtině Ikar 2018- podle mého názoru vynikající
Pro Ivaa22: Ale nevidím, že by sis právě tuto knihu zadala do právě čtených. Jde o to, že jsem se chtěla přes tebe podívat na profil této knihy a nikde není vidět, že ji čteš :-) tak jdu tedy přes filtr.
Baví mě pozorovat, co kdo čte a pak se inspiruji přes uživatele a přidávám od seznamu "Chystám se číst".
Ruka ruku myje
od: J. D. Robb ...tak ještě jedna ze série, ale již se blížím ke konci vydaných knih, což je mi líto
Začala jsem číst PRVNÍCH 100. V podstatě jen proto, že je podle toho natočen seriál. Baví mě sledovat jak se s tím poperou, co změní co zůstane stejné :)
Dům o tisíci patrech. Je to nějaké psycho. Nemám z toho dobrý pocit. Predtim Orwell Na dně v Paříži a Londýně - nebyla to lehká doba teda..
Zmizela v mlze - Michaela Klevisová
Text příspěvku byl upraven 30.09.18 v 16:56
Vložit příspěvek