Jakou knihu právě čtete?
Já teď čtu knížku Dva kroky od ráje od Lenky Lanczové. Kdo má rád romantický knížky, od téhle autorky doporučuji.
Jediný muž od Andrew Grosse - skvělá kniha, drama o tom, jak se za II.světové války snaží osvobodit a unést židovského vědce z Osvětimi. Kdo má rád knihy s podobnou tématikou, doporučuji. Je tam několikrát zmiňován a vystupuje tam i Rudolf Vrba, kterému se podařilo z toho pekla uniknout.
Čtu (pořád dokola) svoji vlastní knihu, abych ji mohla představit světu. Vlastně už ji takto představuji https://www.databazeknih.cz/knihy/neopoustej-me-390446
Schůzka s ďáblem
od: J. D. Robb, potřebuji se vrátit mezi své známé, po přečtení jiných detektivek se mi zastesklo po Evě.
Text příspěvku byl upraven 26.09.18 v 15:43
Dočítám Tisíc dnů v Toskánsku od Marleny de Blasi a zároveň už nahlížím do Svědectví Langweilova modelu Prahy - je to úžasně zpracované, spousta fotografií a údajů. Jsem nadšená a už teď vím, že musím opět vidět model naživo. Jednou to nestačilo.
Inkoustová stopa - Mel Starr, třetí díl vzpomínek lékaře Hugha de Singletona
J.K.ROWLING - HARRY POTTER A OHNIVÝ POHÁR
CHARLAINE HARRIS - UPÍŘI V DALLASU
O.Potzsch-Katova dcera a král žebráků-3.díl,napínavé čtení o katovi a jeho dceři Magdaleně,nečetla jsem knihy tohoto typu,ale Katova dcera mě dostala,má šest dílů,už se těším na další,doporučuji!
Kouzlo podzimu
od: Lisa Kleypas, již druhou ze série....a vrací mi to víru v romantiku :o)
Vložit příspěvek